Counter Strike

Szavazzunk! Nektek bejönnek az új CS:GO rangjelzések?


Összehasonlítottuk a régi és az új rangjelzéseket, csak a vak nem látja, mennyire eltérőek!

A CS:GO legutóbbi update-jében rengeteg minden változott, például a skill groupot meghatározó rangok ikonjai.

A Hydra végeztével megérkezett a CS:GO saját karma rendszere – gamer.hu

Még hogy nem figyelnek a fejlesztők a játékra? Ez az update az egyik leghasznosabb a CS:GO történetében! A Hydra végeztével hála Istennek nem új ládát kaptunk, hanem egy igencsak ütős Karma rendszert, így végre van értelme a játékban helyet foglaló commendeknek. A 2 legnépszerűbb mód, a Wingman és a Flying Scoutsman hozzáadva a játékhoz.

Van akinek tetszik, van aki rosszul van tőlük, de egy biztos, senkit sem hagynak hidegen a frissen átrajzolt rangjelzések.

A CS:GO ügyességi csoportjait különböző ikonok jelzik, ebből mérheti le a játékos, milyen magas szinten áll a játékon belül. A rangok Silver 1-től egészen a Global Elite-ig terjednek, összesen 18 van belőlük. Sokak szerint ez már a Panorama UI hivatalos előszele:

Az új rangjelzések már a Panorama UI-t készíthetik elő – gamer.hu

Sokan bántják a letisztultabb ikonokat, de több mint valószínű, hogy ezek már egy új felhasználói felület részeiként születtek meg. A Panorama UI kicsit olyan, mint Columbo felesége. Mindig emlegetik, de sosem látta még senki! Elsőként egy 2016-os frissítésben esett szó róla, ekkor ugyanis már érkeztek olyan elemek, amik ezt készítették elő.

A tegnapi update előtt így néztek ki az ide vonatkozó ikonok:

Az update után viszont egy sokkal másabb hangulató kollekciót kaptunk. Kevésbé részletesek az ábrák, minimalista a kivitelezés:

A képek bár aprók, tisztán látszik a különbség, de megmutatjuk őket még szemléletesebben. A legjobb játékosok Global Elite rangján keresztül egymás mellé tettük a régi és új darabot, ahol tökéletesen egyértelműek a különbségek.

A kérdés csak az, hogy a játékosoknak vajon tetszik-e ez az újrarajzolt koncepció?!

Nem árulunk el nagy titkot, hogy az első kommentek elég lehúzóak voltak, most itt az alkalom nektek is szavazni. A régi tetszett jobban, vagy az új? Lássuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva