Counter Strike

Az új rangjelzések már a Panorama UI-t készíthetik elő


Sokan bántják a letisztultabb ikonokat, de több mint valószínű, hogy ezek már egy új felhasználói felület részeiként születtek meg.

A Panorama UI kicsit olyan, mint Columbo felesége. Mindig emlegetik, de sosem látta még senki! Elsőként egy 2016-os frissítésben esett szó róla, ekkor ugyanis már érkeztek olyan elemek, amik ezt készítették elő. Ekkora még senki nem tudta, mikor.

Forrás: Valve

Aztán a CS:GO kínai bejelentése kapcsán a Valve időpontot is adott végre. A 2016-os update után először meséltek ezen forradalmi ötletükről, júniusban azt ígérték, még idén meg is kapjuk!

A Panorama UI lényegében egy testreszabható felület, amivel eddig sosem látott dolgokat lehet majd művelni a menüben, és ingame is:

  • Például DM szerveren gyakorolni, amíg a lobby-ban várod a többieket,
  • vagy átrendezni a menüt, olyan elrendezésben, ahogy neked kényelmes.
  • De elképzelhető, hogy az ingame elemeket, például a radart és a kill feedet is mozgathatjuk majd.

Itt az idő! Közeleg a Panorama UI – gamer.hu

Már ha minden igaz nem kell sok ahhoz, hogy teljesen személyre szabhassuk a játék grafikai felületét. Egy éve volt, hogy bejelentette a Valve a Panoráma UI eljövetelét a játékba. Nagyon várjuk az új felületet, ugyanis Dota 2-ben is jól szuperál a rendszer, mindenki örül a testre szabhatóságnak, mi pedig még mindig várunk ennek az eljövetelére.

És ha megnézitek, milyen grafikai látványt hozott a Dota2-ben a Panorama UI, egyből bevillannak az új CS:GO rangjelzések is. A mostani menühöz és ingame táblázathoz tökéletesen nem illenek, más világ a kettő. De mi van akkor, ha ezek már egy új rendszer első elemei?

Ha már 2016-ban is érkezhettek olyan frissítések, amik a Panorama UI-t készítették elő, akkor most se lenne meglepő. És valljuk be, akiknek nem tetszik, azok is sokkal inkább megbocsátanák az új rangjelzéseket, ha tudnánk, hogy tényleg az új felhasználói felület előfutárai.

Az új UI ugyanis kevesebb akadást, lazább játékmenetet és kezelést tenne lehetővé. És egy ilyen látványtervben még baromi jól is nézne ki. Őszintén, ebben a menüben azért jobban mutatnának a frissen érkezett rangjelzés ikonok:

Forrás: iLifesaver

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva