Counter Strike

Ezt mindenképp be kell állítanod, hogy jól használd az új Karma rendszert!


A legutóbbi frissítés óta a játék magától kikapcsolja a Prime opciót, úgyhogy minden meccs előtt kézzel kell korrigálni a hibát.

Egy Prime accounthoz az alábbi dolgokat kell teljesülnie egy profilon:

  • Legalább 21-es szintet kell elérnie a játékosnak, hogy megjelenjen az opció
  • A Prime rendszerben egy eddig még nem használt telefonszámot kell megadni, hogy regisztrálni lehessen a profilt

És kész is! A még mindig béta állapotú Prime mögött az az elgondolás állt, hogy ezzel is tovább szűrjék a csalókat. Hiszen az embernek általában egy telefonszáma van, amit aktiválni tud a Prime rendeszerén belül. Ezt pedig a fő accountján teszi majd, ahol raktára miatt nem fog csalni és rangja miatt komolyan veszi a meccseket. Így ha van is több accountja, csak egy lesz Prime belőlük.

A non prime-on megy is a smurf és a cheat ezerrel, a Prime a telefonszám és a 21-es szint miatt kicsit nyugisabb. Érezhetően kevesebb ott a csaló, ezért megéri beállítani, ha valaki tényleg fejlődni szeretne, vagy csak játszani egy jót.

Persze attól függetlenül, hogy valakinek Prime accountja van, magának állíthatja be, hogy milyen szerveren szeretne játszani. Ha Prime-os szerveren indít meccskeresést, akkor hozzá hasonlóan csak olyanokkal kerül össze, akiknek szintén Prime accountjuk van. De Prime-os accounttal is mehet non prime-ra, a kérdés csak, hogy miért tenné?

A legújabb frissítés óta azonban bejött még egy faktor, a Trust. Vagyis a CS:GO saját karma rendszere, ami szintén befolyásolja a meccskeresést, azáltal, hogy hozzád hasonló karmájú játákosokat dob a csapatodba. Sokan panaszkodnak viszont a Trust factor újítására, mondván, hogy nem működik jól. Hiába Prime az accountjuk, és hiába állították csak Prime-ra a keresést, csalókat dob be ellenük. Vagyis semmit nem ér a nagy újítás, a karma rendszer.

A probléma azonban tényleg nem a karma rendszerben van, hanem hogy a játék folyamatosan kiveszi a felhasználókat Prime-ből!

Hiába állítod be a Prime keresést, ha kilépsz a lobby-ból, belépsz a beállításokhoz, esetleg lemegy az első meccs és megint visszakerülsz a menübe, a játék kivesz Prime-ból. Ahogy a fenti GIF-ben is látod, a játék elfelejti, hogy egyszer már beállítottad. Minden egyes meccskeresés előtt külön be kell állítani a Prime-ot, ha itt akarsz játszani!

Ha ezt a feliratod látod az alsó sarokban, csak akkor lehetsz nyugodt, szóval figyeljetek oda rá:

Forrás: Imgur

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva