Fifa

18/20 – A Premier League uralja a legnépszerűbb játékosok listáját


Megnéztük, kiket használtak eddig a legtöbbet a FIFA 18 játékosok.

Mindenkinek megvannak a maga kedvencei a FIFA Ultimate Teamben, de vajon melyek azok a focisták, akiket a legtöbben használnak a FIFA 18 játékosok közül? Erre voltunk kíváncsiak, ezért beletúrtunk egy kicsit a Futbin statisztikáiba, hogy kiderítsük a választ!

A játékosokat a lejátszott meccsek száma szerint rangsoroltuk, ez alapján alakult ki az alábbi képen is látható sorrend. Íme a Top 20 legtöbbet foglalkoztatott játékos az új FIFA-ban!

Kép: Futbin

Egyvalami jól látszik a fenti listán: egyértelműen a Premier League uralja a legnépszerűbb játékosok listáját. A Top 20 futballistából 18 az angol bajnokságból való, rajtuk kívül csupán a Barcelona szélsője, Ousmane Dembelé, illetve a Roma hátvédje, Kostas Manolas fértek fel a listára.

Az első helyen jelenleg a Chelsea középpályása, Tiémoué Bakayoko található, aki több mint 15 millió meccsen volt foglalkoztatva, de szintén átlépte már ezt a határt a Manchester City támadója, Gabriel Jesus is. A Top 20-ban egyébként összesen 5-5 United és Spurs, 3-3 City és Chelsea, valamint 1-1 Liverpool és Arsenal játékos található.

Jól mutatja a fenti lista, hogy a FIFA-sorozat első számú piaca az Egyesült Királyság – az ár-érték arány is rengeteget számít persze az Ultimate Teamben, de bizonyára nem véletlen, hogy ekkora fölényben vannak a Premier League játékosai a népszerűséget tekintve.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva