Counter Strike

Tökéletes GameAgents főpróba a WESG előtt, Minor csapatot vertek FLASH-ék


A Windigo együttese sok borsot tört már a magyar ötös orra alá, az utóbbi időben két fontos meccset is buktak ellenük.

A Windigo, régebbi nevén az ex-Outlaws egyfajta gyengéje volt az elmúlt versenyeken a GameAgents együttesének. Akármikor találkoztak, mindig a bolgárok kerültek ki győztesen. Ráadásul komoly téttel bíró találkozókon jöttek ezek a pofonok.

FLASH-éket ők ejtették ki a Minor kvalin és az Balkán Ligában is lemosták őket a pályáról.

A mostani meccs tétje elenyésző ezekéhez képest, hiszen egy random netes liga csoportköréről beszélünk csak. Az időzítés viszont a magyarok szempontjából kulcsfontosságú, hiszen ez volt a srácok utolsó official meccse a WESG döntőre utazás előtt.

Legközelebb hivatalos meccsen már a csoport legfontosabb mérkőzésének is betudható Belgium elleni meccsen látjuk a srácokat. Pénteken természetesen élő közvetítéssel jelentkezünk majd a GameAgents összes meccséről Twitch csatornánkon.

De vissza a Windigo elleni meccshez, hiszen a WESG előtti utolsó official megérdemel egy kis figyelmet.

Pocsékul kezdődött minden, a GA kipickelte magának Infernót, amit csodálatosan ki is kaptak 16:3-ra.

Saját pályán, 16:3-ra? Hát mi a pocsék, ha nem ez?!

Trainen viszont már javítottak, FLEAV vezetésével 16:7-re megnyerték a következő pályát. Levi szokás szerint ment előre, le se vette ujját a “W”-ről. 10 másodperc alatt már rakónál volt és sorra lőtte, akit csak látott.

És ha már ennyire elkapta, a decider mapon is lendületben maradt, Cache-en is a csapat egyik legjobbja volt. Ha kellett szórta az entry-ket, ha viszont ő maradt utoljára, akkor a 2v1-et is megoldotta.

Az EU Minoron is szereplő Windigo ezúttal tehát vesztesen hagyta el a pályát, ami biztosan jó hatással lesz a magyarok önbizalmára!

A fragek és ratingek tekintetében is szépen együtt volt a csapat. FLEAV kilógott egy picit fölfele, de sztárok mindig kellenek, a többiek viszont szépen húzták egymást a mapokon. Reméljük a WESG-en is hasonló sikerek várnak a srácokra, csütörtöktől indul a közvetítés!

Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva