Counter Strike

Ezek a perifériák a legnépszerűbbek a profik között


Ha kíváncsi vagy, hogy mi jelenleg a legnépszerűbb a profik körében, akkor jó helyen jársz.

A legtöbben a profik által használt perifériákat választják, nem hiába, hiszen a prok nem játszanak gyenge minőségű egérrel,egérpaddal. A prosettings.net összeszedte az idei legnépszerűbb termékeket, nézzük mik is ezek!

Egér

Az egér esetén régóta a Zowie uralja a mezőnyt, mivel a plug&play funkciója miatt rendkívül kényelmes, a LAN-okon nem kell semmit állítani, mindenhol ugyan azt nyújtja. Viszont az A szériát egész biztosan le fogja váltani nemsokára az újonnan megjelent B széria, ami újabb, már 3360-as szenzorral rendelkezik.

Érdekes, de a 4. helyen a Logitech G403 vezeték nélküli egere áll, úgy tűnik, hogy a profiknak is bejön, hogy nem kell a kábellel szenvedni.

Egérpad

Az első helyen ezúttal is a Zowie speed padja áll, a második és harmadik helyen a jó öreg QcK padok sorakoznak fel. Majd a negyedik helyen a HyperX Fury Pro viszonylag új versenyző, ez egy speed és control pad ötvözete, ami méltán egyre népszerűbb, ugyanis nagyon jól sikerült, emellett pedig kedvező árral is rendelkezik.

Érdekesség

  • Woxic-nak, a HellRaisers-ből a legnagyobb az eDPI-je (DPI*játékbeli érzékenység), 3420-as értékkel.
  • MICHU-nak pedig a Kinguinból a legalacsonyabb, 376-tal
  • Az átlagos eDPI pedig 920

Billentyűzet

A billentyűzet esetén ezúttal a HyperX Alloy FPS a legnépszerűbb, majd nem sokkal lemaradva mögötte az Xtrfy K2 RGB változata következik. Mindegyik versenyző mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, itt azért olyan hatalmas különbségek nincsenek, a lényeg, hogy megbízható legyen a billentyűzet.

Monitor

Nincs mit csodálkozni a listán, a profik a legnagyobb frissítési frekvenciájú (Hz) monitort választják, ha tehetik, az első 240 Hz-es példánnyal pedig a BenQ rendelkezett, így az XL2540 méltán került az első helyre. A második legnépszerűbb pedig szintén a BenQ műhelyéből előkerült, ám 144 Hz-es megoldás, ezt követi az Asus 144 Hz-es modellje. Jövőre már egészen biztosan más gyártók 240-180 Hz-es monitorjai is felkerülnek a listára.

Érdekesség

  • A profik több, mint 75%-a 4:3-as képaránnyal játszik (50%-uk pedig 1024×768-as felbontással tolja)
  • 54%-uk használ black bars-t, és 46%-uk inkább széthúzza a képet

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva