League of Legends

Update: Kivették a legújabb Blitzcrank skineket a boltból!


A Lancer Paragon és a Lancer Rouge kinézetek egy ideig visszavonultak.

Blitzcrank egyszerre két új kinézetet is kapott, kikerültek az lő szerverre, majd annyi gondot okoztak a boltban és a játékban, hogy a Riot le is vette őket az elérhető skinek listájáról, egy későbbi patchben térhetnek majd csak vissza.

Idén rendesen kísérleteznek a fejlesztők és a tervezők, egy dupla hősmegjelenés után most egy dupla kinézetmegjelenés volt terítéket, a lövészek réme ugyanis iker-skineket kapott. A Lancer Paragon Blitzcrank és a Lancer Rouge Blitzcrank kinézetek azonban eltűntek az üzletből a megjelenésükre nem sokra, s a napokban már arról is lehetett a közösségi fórumokon olvasni, hogy lehetséges, hogy nem egy-két nap alatt kerülnek vissza a boltba.

Érkezett is a válasz, egészen a 7.24-ig kell majd várnia azoknak, akik birtokolni szeretnék ezeket a kinézeteket, ugyanis addig biztosan nem fog visszatérni az “ikerpár”. Hivatalos információnk nincsen arról, hogy pontosan milyen problémát okozhatott a két kinézet, ami miatt teljesen vissza kellett őket vonni. A Riot is csak találgat, a League of Legends közösségi fórumon a következőket nyilatkozták az esetről:

“Problémák léptek fel a játékon belüli üzletben, a rendszer hibásan kezelte a két új kinézetet. Nem sokkal a megjelenésük után ezért visszavontuk őket és azóta dolgozunk a probléma javításán. Van egy sejtésünk arról, hogy mi okozhatja a problémát, de ezt sok idő javítani, így a lehetséges legkorábbi újra megjelenés a 7.24-es frissítés lesz.”

Ha látod bármelyik kinézetet a napokban, az nem azért van, mert az illető hackel, a Riot elmagyarázta, a bug csak és kizárólag a boltot érinti, így ha valaki elég gyorsan vásárolta meg az új kinézetek bármelyikét, akkor azt nyugodtan használhatja. Egyedül a vásárlásuk nem lehetséges jelenleg.

A két hőskinézet egy speciális tervezői projekt volt, ahol a cél két, egymástól különböző, s mégis kapcsolatban lévő kinézet egyidejű megalkotása volt. Ha érdekel a tervezői és fejlesztői folyamata ennek a projektnek, akkor bővebben itt olvashatsz róla. Ha pedig megtetszettek a kinézetek, akkor sajnos türelmesnek kell lenned, ugyanis a 7.24 előtt biztosan nem tudsz majd hozzájuk jutni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva