Hearthstone

Irány az arc! Ezzel a Face Hunterrel darált Firebat


Ha egy gyors deckkel indítanád a hónapot, akkor ajánlunk egyet a világbajnoktól.

Elseje van, ami azt jelenti, hogy elstartolt az új Hearthstone szezon, a hónap első napjaiban pedig szokás szerint mindenki mindenfélével próbálkozik, így nagyobb tér van kísérletezni olyan deckekkel, amik jelenleg nincsenek a metában. Ha egy gyors paklival indítanád a szezont, akkor mutatunk egy Face Hunter decket Firebat tálalásában.

A volt világbajnok a novemberi szezon utolsó óráiban pörgette a decket, természetesen Legend rankon, a szuper agresszív összeállítás pedig igen szépen helytállt, hiszen 18 meccsből 15-öt meg is nyert vele. Íme a paklilista és a hozzá tartozó kód!

Firebat Face Hunter paklija
Kód: AAECAR8CvQOvBA77AaECqAK1A8cD6weXCP4M+LECxLQC6rsC5MICjsMC180CAA==

Látható, hogy egy iszonyatosan alacsony managörbéjű deckről van szó: 3 mana felett csupán a “mini-Bonemare”, a Houndmaster került be, valamint a Charge-os kivégzőosztag, a Leeroy Jenkins, Reckless Rocketeer páros. Utóbbiak mellé még a Wolfrider is befért, mint olyan minion, amely rögtön képes az ellenfél arcát támadni.

Némi Secret vonal is bekerült a deckbe, de nem a kitett lények védelme érdekében, hanem azért, hogy garantáltan maradjon “alapanyag” az olyan lapok számára, mint a Crackling Razormaw, a Houndmaster, a Kill Command vagy éppen az Animal Companionből kieső Leokk – a Cat Trick és a Snake Trap szolgálják ezt a célt.

Őszinte, egyenes és gyors: ha szeretnéd a győzelmeket farmolni, vagy éppen egy olyan decket keresel, amivel utazás közben is kényelmesen lehet játszani, akkor Firebat agyszüleménye több mint ideális!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva