Gaming

A legjobb Assassin’s Creed játékok – szerintetek


Összeállt a toplista a szavazataitokból, íme a végeredmény.

A 2016-os évben rövid szünetet tartott az Assassin’s Creed-sorozat, adva egy kis időt a rajongóknak, hogy ülepedjenek a korábbi élmények. Az idei évben pedig felfrissülve és újult erővel tért vissza a franchise, elérkezve egyben egy fontos jubileumhoz is, hiszen az Assassin’s Creed Origins már a 10. fő epizód a szériában.

Ennek alkalmából úgy gondoltuk, megkérdezünk titeket arról, hogy nektek melyik a kedvenc részetek a sorozatból: ennek megfelelően indítottunk egy szavazást, melyben mindenki bejelölhette az általa legjobbnak tartott epizódot. A voksokat összesítettük, lássuk a végeredményt: íme a legjobb Assassin’s Creed játékok – szerintetek.

#10 Assassin’s Creed Unity – 0%

#9 Assassin’s Creed – 1.7%

#8 Assassin’s Creed Revelations – 3.4%

#6-7 Assassin’s Creed Rogue – 5.2%

#6-7 Assassin’s Creed Syndicate – 5.2%

#5 Assassin’s Creed Brotherhood – 6.9%

#4 Assassin’s Creed III – 10.3%

#3 Assassin’s Creed II – 19%

#2 Assassin’s Creed IV: Black Flag – 22.4%

#1 Assassin’s Creed Origins – 25.9%

Úgy tűnik, hogy az egyéves kihagyás megtette a hatását, hiszen az új rész, az Assassin’s Creed Origins sokatoknál betalált: a szavazók több mint egynegyede ezt jelölte meg a legjobbnak, amivel a toplista élére került! Ami pedig a Top 10 másik végét illeti: az Assassin’s Creed Unity gyenge fogadtatása (ez a rész kapta eddig a legrosszabb értékeléseket) a szavazataitokon is érződött, hiszen senki sem voksolt a francia forradalom idején játszódó részre – mindegyik más játék kapott szavazatot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva