Counter Strike

Másfél évet vártunk rá de megérte, ilyen egy igazi rangadó! 31:28 a vége


Ötszörös hosszabbításban tért vissza egykori csapata ellen Zeus, a Gambit vs. Na'Vi meccs igazi év végi gálameccsé változott.

Számos sportban egy év végi All Star gálával búcsúztatják az évet, a CS:GO-ban ilyenre semmi szükség. Ugyanis ha ilyenre van szükség, akkor éles meccsen is láthatunk sztárparádét. Ötszörös hosszabbítás, végig szoros csata, 1v4 clutch ACE a meccsen, kell ennél jobb?

A DreamHack Winter csoportkörében bekövetkezett az, amire már másfél éve rengetegen várnak! A Gambit és a Na’Vi még soha nem találkoztak egymással, mióta megalakult ez a két csapat. Még 2015 szeptemberében volt egy Na’Vi vs. HellRaisers, amikor Dosia, mou és AdreN még ott játszott, de az nem ugyanolyan!

Az első alkalomra tehát mostanáig kellett várni, ráadásul extra ízt adott a dolognak, hogy Zeus a Major győzelem után pont a Gambitből igazolt a Na’Vi-ba.

A meccs emberének választott s1mple tökéletesen fogalmazott, megérte várni erre a párosításra. Még akkor is, ha ötszörös hosszabbítás után végül vesztesen hagyták el a pályát. Pedig ez sem rajta múlott:

Bizony, a Gambit nyerte a rangadót! Hiába Zeus zseniális IGL tehetsége, hiába a fiatal sztárduó s1mple és electronic révén. Ezzel a Gambit továbbjutott, a Na’Vi pedig a Heroic vs. Rise Nation győztesével harcol majd a Decider meccsen.

Forrás: HLTV

Hiszen bár 13:5-re is vezetett a Na’Vi, de végül a Gambit 31:28-ra behúzta és ezzel megnyerte csoportját. Dosia pedig ismét bebizonyította, tényleg ő a gránátok király Infernón:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva