Counter Strike

DeadFox helyzetjelentés: ajándékokkal fogadták a HellRaisers ötösét Dániában


Az ESL Pro League döntőjének helyszínén már minden készen áll, a szervezők az apró részletekre is odafigyelnek.

Egyszer volt, hol nem volt! Ezzel a szlogennel promózzák a dániai ESL Pro League döntőt a szervezők, és lássuk be teljesen jogos. Dánia elsőként ad otthont egy ilyen méretű LAN döntőnek, és sok olyan játékos is akad a mezőnyben, akinek ez lesz élete első ESL Pro League fináléja.

Például az egész HellRaisers, akiknek soraiban a magyar AWP-s DeadFox is játszik.

A csapat már megérkezett a helyszínre, Bence még egy élő helyzetjelentést is küldött a rajongóknak:

A Facebookra lőtt LIVE videóból látszik, a csapat megérkezett a helyszínre, és már az ajándékokat is megtalálták. Persze nem csak egyénileg, hanem csapatszinten is kaptak egy kis bárotrítást a szervezőktől:

Nem sablonüzenet, hanem személyre szabott jókívánság a döntőig először eljutó csapatnak, akik nagyon hosszú utat tettek meg idáig.

Kiesőhelyen is álltak, végül a LAN döntőig jutottak!

Hatalmas menetelés, és egy újabb rekord DeadFox és a magyar CS:GO életében. Ő volt az első hazai játékos, aki Majorra jutott, és most ő az első, aki minden online ligát nézve először ért oda egy féléves versenyfutás fináléjába. Se az ESL Pro League és az ECS, vagy korábban az ESEA Premier és a FACEIT League nem látott még magyar playert az offline döntőben.

Szóval ez tényleg álomszerű már eddig is, reméljük DeadFox és a csapat tovább tudja írni ezt a tündérmesét. Egyszer volt hol nem volt …

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva