Counter Strike

Hogy fogjuk így megcsinálni az achievementeket? Valve?


Mindenben a 100%-ra törekszel? Akkor van egy rossz hírünk..

Van egy kis probléma azzal, hogy a Valve legutóbb kivette a kevésbé népszerűbb pályákat, mivel így a hozzájuk tartozó achievementet sem tudjuk megcsinálni. Egyre gyakrabban panaszkodnak a felhasználók emiatt, volt aki olyan szerencsétlenül járt, hogy csupán 1 kört kellett volna letolnia Aztec-on, így lehet, hogy örökké 99%-on fog maradni a teljesített achievementek száma.

Az új játékosoknak pedig már esélyük sincs megcsinálni, most hogy már játszani sem lehet a pályákon.

Melyik pályák érintettek?

  • Dust
  • Aztec
  • Vertigo

A legnagyobb gond azzal van, hogy a Valve nem szólt előre, hogy mely pályák fognak kikerülni, de még egy átmeneti időszak sem volt, hogy azok a játékosok teljesítsék az acsikat, bár ezzel az új játékosok nem igazán lettek volna kisegítve. A másik probléma, hogy a kivett pályák helyére érkeztek újak, ám ezek nem kaptak saját achievementet.

Mi lenne a megoldás?

Természetesen az, hogy visszateszik a játékba az említett pályákat. Bár arról nem nyilatkoztak, hogy a későbbiekben visszakerülnek-e, szóval még az is lehet, hogy átesnek egy nagyobb ráncfelvarráson és átdolgozza őket a Valve. Persze ez bőven ráér, először hozzák csak a 128 tickes szervereket és egy szavunk sem lesz!

Update: Ideiglenesen még megoldható, hogy megcsináljuk ezeket az achievementeket, ugyanis ha visszaállítjuk a legrégebbi bétába a játékot, akkor még elérhetőek a pályák. Ezt addig tudjátok megtenni, amíg ki nem veszik a bétát, szóval siessetek! (Köszönet a tippért Mohó Máténak!)

 

Saját szerkesztés

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva