Hearthstone

C’Thunoznál? RayC paklija remek kiindulási alap!


Mostanában eltűnt ez a fajta Warrior, az amerikai játékos azonban most elővette.

A tavalyi esztendőben volt olyan időszak, amikor a C’Thun Warrior kifejezetten népszerűnek számított, az elmúlt egy évben azonban szépen, fokozatosan teljesen kikopott a metából ez az ősi isten – nemcsak Garrosh mellől, hiszen más class-okban sem jutott szerephez.

Kép: Hearthpwn

Ettől függetlenül még áll az igazság, miszerint kellő gyakorlással és optimalizálással az off-meta deckekkel is lehet kisebb sikereket elérni – pláne rövid távon. Ezt bizonyította nemrég rayC is, az amerikai játékos ugyanis a Twitch chat kérésére C’Thun Warriorra váltott, amivel vereség nélkül ment le Rank 16-ról Rank 11-re. Ez persze semmit sem jelent, ilyen kevés meccsen szinte bármivel kijöhet egy ilyen pozitív minta, de annyit azért talán bizonyít, hogy nemcsak hátrafelé lehet a deckkel haladni.

Íme az amerikai játékos által használt lista, illetve a hozzá tartozó kód:

RayC C’Thun Warrior paklija
Kód: AAECAQcG2KwCi68Cya8CrrACjs4Cn9MCDEuQA6IE1ASRBv8H+wyTrQLLrwLPrwLxrwLMzQIA

A pakli meglehetősen nagy C’Thun-csomagot futtat: a Twin Emperor Vek’lor mellett két-két Beckoner of Evil, Disciple of C’Thun, C’Thun’s Chosen és Ancient Shieldbearer, valamint egy-egy Crazed Worshipper és Doomcaller fért be a deckbe. Meglehetősen könnyű felhizlalni tehát az Old Godot, a Dead Man’s Handnek köszönhetően ráadásul van még egy lap a pakliban (a Doomcaller mellett), amivel duplikálni lehet.

A rengeteg lény miatt a megszokottnál közelebb van a Tempo jelleghez a pakli, mint Controlhoz, de természetesen megvannak a védekező eszközök is, mint a Shield Slam, az Execute, a Blood Razor vagy a Brawl. Bekerült a Scourgelord Garrosh is, de inkább csak az általa adott fegyver miatt, hiszen a Whirlwind-effekt nem kombózik annyi lappal, mint például Fibonacci Control Warriorjában.

Gyenge a Control Warrior? Ezt mondjátok Fibonaccinak!

Egy szó mint száz: ha szereted a C’Thun deckeket és szívesen mókáznál egyet, akkor rayC összeállításából bátran meríthetsz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva