League of Legends

Ha a Riot nem, majd a játékosok – A legjobb fan made Taliyah skinek!


Taliyah már nagyon rég óta vár egy új kinézetre! Összeszedtünk egy pár ötletet a közösségtől.

Taliyah már elég régen érkezett az idézők szurdokába, skinjei között azonban még mindig csak a megjelenéssel együtt érkezett “Freljord Taliyah” hőskinézetet láthatjuk. Ez akkor még különösebb lesz ha belegondolunk, hogy a hős csak pár hónappal jött ki Jhin után, aki nemrég kapta meg negyedik kinézetét!

Vajon miért hanyagolja el ennyire Taliyah-t a Riot?

Ha erre az lenne a kifogásuk, hogy nincs skin ötletük Taliyah-ra, akkor jobban tennék ha körül néznének a játékosok által készített skin ötletek között, mert rengeteg olyan kinézet terv van, ami akár be is kerülhetne a játékba, ha tökéletesítenék!

Az alábbiakban összeszedtük a legkreatívabb fan made Taliyah skineket:

Order of The Lotus Taliyah

Elképesztő jól néz ki ez az ötlet! Nagyon jól áll Taliyah-nak az ioniai viselet, ha ehhez még a képességeit is megcsinálnák, hogy kövek helyett mondjuk virág stílusúak legyenek, akkor ez biztosan nagy közönség kedvenc lenne.

Star Guardian Taliyah

Kinek ne állna jól egy csillagőrző skin?! Taliyah képességeihez is egy érdekes pluszt adhatnának a csillagok és a fénylő képességek. Amint a képen láthatjátok itt a kövek csillagokra cserélődnek, az ultival létrehozott fal helyett pedig itt egy szivárványt húz maga után.

Lunar Revel Taliyah

Taliyah képességeihez nagyon adja magát ez a skin! Itt a hős egy jáde hercegnőként jelenik meg, képességeiben pedig a sima köveket cserélhetné jáde kövekre. A képen az ultit láthatjuk, ami a jáde változtatás mellett egy sárkány fejet is kapott a végére, ami szintén egy elég tipikus kínai motívum.

Pool Party Taliyah

Végzetül pedig egy remekül kidolgozott skin ötlet. Nagyon jól néz ki és tökéletesen megy Taliyah képességeihez. Ennek a skinnek egyszerűen benne kell lennie a nyári kinézetszórásban! 

Taliyah egy szörffelszerelésre cserélné a korábbi ruháit, illetve a passzívja aktiválásakor is egy szörfdeszkán lovagolna.

A képességei is kövek helyett víz buborékokká változnának, az ulti pedig valahogy így nézne ki:

Kreativitásból tehát nincs hiány, már csak a Riotnak kellene aktivizálnia magát Taliyah esetében. Pedig még divatos hős is, nem értjük miért nem jön rá több kinézet…

 
Nyitókép: patreon.com/Gumae

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva