Counter Strike

Az eddigi legnagyobb gyűjtés: 40 profi nick nevének eredetét szedték összeVan aki saját nevét használja, van aki egy focistáét, akad aki régi cipőjét vagy a kedvenc filmjét választotta. És olyan is aki egy matek tételt.

A VaKarM.net újságírói összehozták az eddigi legnagyobb profi CS:GO nick név gyűjteményt mostani kutatásukkal.

Lássuk a legbonyolultabb és legkézenfekvőbb megoldásokat, reméljük a ti kedvenceteké is közte van:

Néha, sőt nagyon gyakran a mindennapi életből jön az ihlet

Richard Papillon – shox a cipőjét választotta, akkoriban ugyanis egy Nike Shox modell volt az aktuális kedvence. Cédric Guipouy – RpK egy kedvenc fegyvere, a Kalashnikov RPK után döntötte el nickjét, kár hogy a CS:GO-ba ez nem került be. Jordan Gilbert – n0thing a wallbangek mestere azért vette fel ezt a nevet, mert minden ellenfele azzal fárasztotta, hogy úgy lő falon és füstön keresztül, mintha nem lenne ott semmi. Semmi, vagyis nothing angolul.

Édouard Dubourdeaux – SmithZz angol órán hallotta a teljesen standard “Smith” nevet, és egy végigjátszott éjszaka után mögé tette a Zz jelet az alvásra utalva. Kévin Droolans – Ex6TenZ a spanyol női x6tence csapatának nevét irigyelte meg, mikor választott, kicsit átalakítva felvette ő is.

Joao Vasconcellos – felps a világverő úszó Michael Phelps iránti rajongásból választotta ezt, Mikail Bill – Maikelele pedig kedvenc focistája, Claude Makelele nevét dolgozta át picit. Emil Christensen – HeatoN a hokiedzéseken általa viselt márka nevét vette át egy az egyben.

Jonathan Jablonowski – EliGE spanyol órán találkozott az “elegir” vagyis választani igével. Így amikor választania kellett nicket, akkor a választani igét választotta, nagyon cseles! Jacob Mourujärvi – pyth szintén a suliból hozta az ihletet, neve konkrétan a Pitagorasz-tételből ered. Ricardo Pacheco – fox pedig egy népszerű sportszermárkát választott, a sok motorozás alatt beleivódott ez a név, ami a sisakjuk márkája volt.

Van olyan is, miben semmi logika nem található

Andreas Højsleth – Xyp9x szó szerint csak rácsapott a billentyűzetre, ezt adta ki és megtartotta. Daniel Gustaferri – roca egy fokkal tovább ment, ő a random generátortól kért egy szót, az “acorn” jött fel. Ezt megfordította, és a nehezen kiejthető első betűt lehagyta. Aztán mehetett is játszani, megvolt a nick.

Sokaknak besegít a média és más játékok is

Jake Yip – Stewie2k a Family Guy egyik karakterétől nyúlta a nevet, a 2k csak azért került mögé, mert túl sok egyéb Stewie volt még a szervereken. William Sundin – draken a Harry Potter sorozatban megismert Draco Malfoy nevét nyúlta le és tette egy kicsit svédesebbé.

Ioann Sukhariev – Edward az Ollókezű Edward főhősét másolta, Spencer Martin – Hiko pedig a kedvenc animéjének egyik karakterét. Sam Marine – DaZeD kedvenc filmjéből a Tökéletlen idők címéből idézett (angolul Dazed and Confused), Tomas Stastny – oskar pedig kedvenc sorozatának egyik szereplőjéről vette a nevét. Csak úgy, mint Vladyslav Nechyporchuk – bondik, aki James Bond iránti rajongásából választotta éppen ezt a nicket.

Patrick Lindberg – f0rest a CS előtti kedvencéből, a Warcraft 3-ból szedte nicknevét, ami ugyebár tele volt erdőkkel (forest = erdő angolul). Tyler Latham – Skadoodle a Battlefield Vietnamból szedte a nevét, Gabriel Toledo – FalleN pedig egy Magic: the Gathering kártyáról, a “Fallen Angel”-ről leste el.

Van olyan is, aki családtagjaitól kért segítséget a választásnál

Peter Rasmussen – dupreeh bátyja “depree” néven nyomta a játékot. Mellékerült egy “H” és kész is volt a saját név. Richard Landström – Xizt tesója “xiZ”-ként hasított, ami mellé odakerült szintén egy plusz betű az öcsitől. Jacob Medina – FugLy nevét az apukája használta egy másik játékban, tőle örökölte meg a nicket.

Christopher Alesund – GeT_RiGhT a testvére segítségét kérte a választásnál. Ő ránézett a képernyőre, ahol szembe jött egy Letöltéseket támogató szoftver neve: Getright. Hamar meglett az új nick tehát itt is.

A legkézenfekvőbb és legnépszerűbb megoldás persze saját valódi nevükkel játszani

Dennis Edman – dennis és Tarik Celik – tarik egy az egyben keresztnevüket választották, míg Adam Friberg – friberg és Markus Kjaerbye – Kjaerbye vezetéknevükön játszanak.

Kenny Schrub – kennyS és Chris de Jong – chrisJ a kettő keverékét alkalmazta, amikor nicknevet választott, Jesper Wecksell – JW és Mathias Sommer Lauridsen – MSL pedig a monogram mellett döntött.

A nevek rövidítése szintén népszerű megoldás, Fernando Alvarenga – fer és Epitácio de Melo – TACO így oldotta meg a dolgot.

Ethan Arnold – nathE keresztnevét választotta visszafele olvasva, Martin Styk – STYKO megtoldotta egy plusz betűvel, Timothy Ta – autimatic pedig kicsit megcsavarta az egészet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva