Gaming

Hivatalos: jön az új Tomb Raider játék!


Lara Croft története folytatódik, az első részletekre azonban még várnunk kell.

Nem kis rizikó rebootolni egy akkora sorozatot, mint a Tomb Raider, a Square Enix és a Crystal Dynamics azonban sikerrel járt: a 2013-as eredettörténet minden tekintetben hatalmas siker lett. Nem csoda, hogy két évvel később megkaptuk a folytatást is (Rise of the Tomb Raider), amely szintén remekelt a kasszáknál, jövő tavasszal pedig már a mozikban is nézhetjük az “új” Lara Croftot, hiszen érkezik a legutóbbi játékokat feldolgozó film, Alicia Vikander főszereplésével.

Lara visszatér: megérkezett a Tomb Raider első trailere

A sorozat rajongói a mai napon jó hírekre ébredhettek, a hivatalos Twitter-csatornán ugyanis bejelentették, hogy készül a következő Tomb Raider játék. Egyelőre semmi konkrétumot nem tudni róla – így szólt maga az üzenet.

“A Square Enix izgatottan várja, hogy nagy híreket osszon meg veletek a következő évben. Ami azt illeti, örülnénk, ha már most megtehetnénk, de ezúttal más megközelítés mellett döntöttünk.”

“Jön egy új Tomb Raider játék.”

“Mivel a célunk az, hogy a rajongók legyenek az elsők, ezért szeretnénk ha tudnátok, hogy nem kell majd sokat várni a hivatalos bemutató után arra, hogy játszhassatok is az új játékkal.”

“Az utazás egy nagy 2018-as rendezvényen indul majd. Alig várjuk, elvigyünk titeket Lara Croft ezen meghatározó kalandjára.”

A lényeg tehát az, hogy egy nagy rendezvényen – jó eséllyel a júniusi E3-on – fogják bemutatni a játékot, ami után nem kell sokat várni a megjelenésre sem. Ez alapján simán benne van a pakliban, hogy már 2018 augusztusa-szeptembere környékén játszhatunk majd az új Tomb Raiderrel. Kíváncsian várjuk a további részleteket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva