League of Legends

Európa bemutatta a világ talán legbénább tower dive-ját!


Az All-Star gála ezért is jó, ugyanis ha kiütköznek a mechanikai problémák, még van idő javítani a nyolcadik szezonig.

Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy kinek az érdeme ez az akció. A török lövész volt zseniális, vagy az európai gárda szörnyen béna…?

Egy biztos, PowerOfEvil csapnivaló Xerath játékos, de legalábbis most árnyéka sem volt önmagának. Egy, az európai bajnokság legjobbjának megszavazott játékos, egyszerűen nem engedhet meg magának ekkora mechanikai hibasorozatot, még akkor sem, ha alapvetően ez nem egy vérre menő bajnokság. Az E képességet, mintha vakon dobná, a W abszolút nincs pozicionálva, a Q-tól ezután a dupla hiba után meg már nem is vártunk semmit. Ami pozitív, hogy egy autoattack mindenképpen betalált, ez megsüvegelendő. Jhin el is pusztította a fenébe a töketlenkedő midest. Az akció tragikuma talán éppen IgNar helyzete, aki asszisztált a tower dive-ban, majd jól meg is szívta társa sorozatos hibájából. A hősiesen túlélő Jhin ki is ürítette rá az ulti-tárát, ami a támogaó halálát jelentette. Sima két kill egy egészen egyszerűnek tűnő dive-ból, csak éppen az ellenfélnek…Szegény Rekkles, foghatta a fejét a helyzet láttán, ugyanis egy fél HP-s Jhin tette mindezt a csapatának két tagjával.

Természetesen igazságtalan lenne, ha nem említenénk meg Jhin zseniális lábmunkáját. A lövész egyáltalán nem pánikolt, a lehető legjobbkor lépett a legjobb helyre, a passzívjából kapott mozgási sebességet pedig kreatívan, higgadtan használta. Teljes mértékben megérdemelt két killt gyűjtött be.

Az All-Star gála sajnos közép-európai idő szerint a hajnali órákban követhető csak élőben, ám az éjszakai baglyoknak megéri néha fennmaradni egy-egy meccs erejéig, ugyan ehhez hasonló röhejes, vagy éppen stílusos akciókat láthatunk a profik legjavától!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva