Hearthstone

Mi történik döntetlennél a Dungeon Run módban?


A kérdés abszolút jogos, a válasz pedig egyáltalán nem magától értetődő.

A Kobolds and Catacombs megjelenésével párhuzamosan egy igen tartalmas új játékmód is bekerült a Hearthstone-ba: a Dungeon Run leginkább azoknak kedveskedik, akik szeretik a különleges kihívást tartogató single player kalandokat, hiszen változatos, döntési helyzetekkel teli szórakozást nyújt.

A Dungeon Run sikeres teljesítéséhez összesen 8 ellenfelet kell legyőznünk a fejlesztők által kreált boss-ok közül, vereség esetén pedig bukunk mindent és az egészet kezdhetjük elölről. Igen ám, de felmerül a kérdés: mi történik döntetlen esetén? A válasz egyáltalán nem magától értetődő…

Különleges helyzetekben előfordulhat, hogy egyszerre halunk meg az ellenféllel – egy ilyen szituációt mutat be az alábbi videó is.

Bár a meccs végén “Defeat” felirat köszönti a játékost, utána látható, hogy a Dungeon Run nem ér véget, hanem lehet folytatni a menetet, döntetlen esetén ugyanis sem sikerként, sem vereségként nem könyveli el a játék az adott meccset.

A gyakorlatban tehát az történik döntetlennél, hogy kapsz egy újabb esélyt egy újabb véletlenszerű boss ellen: a számláló nem nő, de az addigi győzelmeket és a paklit is megtarthatod.

Ennek a ténynek az ismerete igen fontos, hiszen adott esetben kimenthet téged a biztos vereségből. Képzelj el például egy olyan szituációt, ahol mindketten 3-ban éltek, neked azonban üres a boardod, míg az ellenfélnél kint van a lethal az asztalon. Ekkor megvan a lehetőséged arra, hogy egy Hellfire-rel döntetlenre ments a meccset, szerezve ezzel egy második sanszot.

Lényeg a lényeg: ha nem szeretnél kockáztatni, vagy egyszerűen csak nincs már semmi más lehetőséged, akkor a döntetlen egy jó menekülőút tud lenni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva