Counter Strike

Kioshima újabban pókerasztalra váltott a CS:GO helyett


A FaZe kispadja úgy tűnik nem elég kényelmes neki, így elfoglalja magát, amíg valaki le nem igazolja.

KioShiMa karriere jelenleg egy helyben áll, hiszen a FaZe kispadra ültette olofmeister érkezésével. A francia játékos a WESG-re beugrott ugyan az EnVyUs csapatába és lejutottak a kínai döntőre, de ezen kívül nem sokat CS-zik.

Állítása szerint leghamarabb a Major után igazol valahova, addig marad a FaZe kispadján havi 10 000 dolláros fizetésért. A WESG-en interjút is készítettünk vele:

Problémából megoldás, FaZe kispad és rengeteg ajánlat – kioShiMa interjú – gamer.hu

KioShiMa szerint a FaZe csak pénzt veszít azzal, ha megtartja, így a Major után továbbállna! Azt is elárulta honnan jönnek érdeklődések az igazolásra. Konkrét csapatot ugyan nem spoilerezett el a francia játékos, de legalább őt nem viszik Ázsiába, mind bondikot. Egyelőre a kispad megteszi neki, amit meg is értünk, tekintve hogy még így is mennyi a fizetése.

A Major azonban még eléggé messze van, így kioShiMa új elfoglaltság után nézett. Úgy tűnik most a pókerben találta meg magát. A Unibet UK Tour Manchester egyik résztvevőjeként nagyon úgy fest az asztal mellett is komfortosan érzi magát.

És nem csak hogy jól érezte magát, de egész szép menetelést mutatott be egy manchesteri versenyen, ahol majdnem döntő asztalig jutott. Chipleader is volt, aztán 55 játékosnál neki volt a legkevesebb zsetonja. De feszes játékkal innen is visszajött és végül a 10. helyen zárt, amivel végül fizetés helyen ért célba.

Reméljük a Major után azért újra egy top csapatnál látjuk majd a jelenleg kispados támogatót, aki posztja egyik legjobbja. Ne felejtsük el, hogy egy kétszeres Major győztesről és háromszoros Major döntősről beszélünk kioShiMA esetében. Egy jó irányítóval, aki ügyesen használja talán újra felépítheti magát. Egy OpTic, egy EnVyUs vagy akár egy Misfits ideális terep lenne számára.

Kár, hogy a FaZe-be jelenleg 0 supportos taktikát alkalmaznak, így létszámfelettivé vált.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva