League of Legends

Ezek a valaha készült legritkább League of Legends skinek!


Senkit se zavarjon meg a ritka szó, a ritkaság sokszor nem egyenlő a minőséggel.

Temérdek mennyiségű kinézetet készített már el a Riot, ami mindenki számára elérhető a kliens boltjában. Készültek viszont olyanok is, amik bizonyos mérföldkövekhez, eseményekhez készültek és csak limitált mennyiségben voltak elérhetők. Gondolom nem árulunk el nagy titkot, hogy ezek a kinézetek statisztikailag a legritkábbak a játékban és nem túl sűrűn lehet velük találkozni a mérkőzéseken.

Ha látsz egy játékost a következő kinézetek valamelyikével, akkor biztos lehetsz benne, egy igazi League of Legends veteránnal hozott össze a sors!

A megjelenéshez kapott kinézetek

Silver Kayle

Silver Kayle-t a dobozos kiadással lehetett megszerezni még 2009-ben. Ami érdekes, hogy szinte alig lehetett hozzájutni a LoL dobozos kiadásához, így ez még tovább ritkította a kinézetet. Ha ma, valami csoda folytán hozzá tudsz jutni egy bontatlan kiadáshoz, ne törd magad, ugyanis a kódok, amiket a dobozban lehetett találni, csak 2014-ig voltak érvényesek.

Young Ryze

Young Ryze, vagy más néven Human Ryze egy előrendelői ajándék volt azoknak, akik még megjelenés előtt megrendelték maguknak a League of Legends dobozos kiadását.

Black Alistar

Az egyik legritkább kinézet a listán, Black Alistar-t csak és kizárólag a digitális gyűjtői kiadással lehetett megszerezni a játék megjelenésekor. S mivel egy Free-to-play játékról beszélünk, egészen kevesen költöttek erre a csomagra akkoriban. Végül is, elsőre a Bitcoin sem tűnt jó befektetésnek…

Rendezvényekért kapott kinézetek

Pax Twisted Fate

Pax Jax

Pax Sivir

Akik 2009-ben, 2010-ben, vagy 2011-ben ellátogattak a  Pax Prime rendezvényre, az előbb felsorolt PAX kinézetek közül kaptak egyet ajándékba. A trió első kinézete, a PAX Twisted Fate csak egy szűk csoportnak lett ajándékozva, akik ott voltak a League of Legends megjelenésének ünneplésén. Ebből kifolyólag ez a LoL legritkább kinézete.

A következő két évben Sivir és Jax kinézeteket osztogattak, s egészen 2017-ig új PAX exkluzív kinézet már nem jelent meg. Idén készült el a negyedik, vagy ha nagyon pontosak szeretnénk lenni a három és feledik kinézet a sorban, a Neo Pax Sivir.

Riot Squad Singed

Azok a szerencsés játékosok, akik ellátogattak a 2010-es Gamescom rendezvényre, Riot Squad Singed kinézetet kaptak ajándékba. Ugyan a kinézet néha elérhető volt a kliensen belüli boltban is, még így is az egyik legritkább kinézet a játékban, főleg, hogy a Gamescom-os kódok nem sokkal a rendezvény után elévültek…

További nagyon ritka kinézetek

Rusty Blitzcrank

Az egyik legérdekesebb elem a listán Rusty Blitzcrank. A skin 2010 januárjáig volt elérhető, amikor a Riot visszahívta a boltból, ugyanis nagyon hasonlított a játékon belüli modellje az eredetire, így nem sokan vásárolták meg maguknak. Mára az egyik legritkább és legtöbbet érő kinézet a játékban.

UFO Corki

UFO Corki-t azok kaptak, akik még 2010 január 10-e előtt készítettek egy League of Legends felhasználót maguknak. A Riot Games megnyerte a “1st Developers  Online Choice Awards”-ot, s ennek megünneplésére osztogatták a díjat.

King Rammus

Az erősen Super Mario világára hajazó kinézetet a béta tesztelők kapták ajándékba a kemény munkájukért a játék megjelenésekor.

Judgement Kayle

A Judgement Kayle-t azok a játékosok kapták meg az első szezon végén, akik legalább 10 League of Legends menetet letoltak már életükben. Nem egy óriási mérföldkő, ám így is az egyik legritkább kinézet a játékban, tekintve, hogy mennyire kicsi volt még akkor a játékosbázis.

URFwick

A jópofa kinézet eredetileg 2010 április 1-én jelent meg, s csak nagyon korlátozott ideig volt elérhető. Hét évvel az eredeti megjelenése után, újból elérhetővé tette nemrég a Riot a skin-t, ám közel sem egy mindenki számára elérhető áron.

Urfwick 2017-es kiadása egy hameresztő, 150 000 Kék esszenciás árat kapott, ez pedig nem rontott az “ultraritka” státuszán a kinézetnek. Azóta már újból visszavonult a skin, s valószínűleg egy jó ideig újból elérhetetlen lesz a játékosok számára.

Triumphant Ryze

A kinézet, amire titkon mindenki vágyik. Csak és kizárólag azok kaparinthatják meg ezt a hőskinézetet, akik megnyertek egy hivatalos League of Legends tornát. Ez lehet LAN, vagy Online verseny, a lényeg, hogy a Riot Games hivatalos partnere legyen a rendezvénynek.

Victorious kinézetek

Victorious Jarvan IV (2011)

Victorious Janna (2012)

A Victorious kinézeteket csakis azok szerezhetik meg, akik Gold, vagy annál jobb rangot érnek el a rangsorolt idény végén. Természetesen minél inkább visszamegyünk az időben, a játékosbázis annál szűkebb, így ezek a kinézetek is ritkulnak. Az skin-család első két tagja, Jarvan IV és Janna a legritkábbak, de a többi kinézet is bőven felférne erre a listára, tekintve más mód nincs ezek megszerzésére, csak a jó teljesítmény.

További Victorious kinézetek:

  • Victorious Elise (2013)
  • Victorious Morgana (2014)
  • Victorious Sivir (2015)
  • Victorious Maokai (2016)
  • Victorious Graves (2017)

A cikkben használt képek mind a Riot Games tulajdonát képviselik.

Nektek megvan valamelyik kinézet ebből a listából?

 

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva