League of Legends

Jön a Clash, a League of Legends beépített bajnokság módja!


Hiányzik a Ranked Team mód? Ezek után már nem fog!

A Clash, vagy magyar nyelvet használók számára az Összecsapás, a 2018-as szezonban fog érkezni mindenki kliensébe. Az új játékmód minden, amit a régi rangsorolt csapatmódtól kaptunk és sokkal több is! Lényegében kliensbe épített kupákon, bajnokságokon indulhatunk csapatunkkal, ráadásul díjazás is lesz!

Már korábban írtunk erről a módról, amikor a Riot Games elkezdte tesztelni a vietnámi szerveren, ám túl sok részletet akkor még nem osztottak meg velünk a fejlesztők. Most megtörtént a hivatalos leleplezés, s a nyolcadik szezontól kezdve bele is vethetjük magunkat csapatunkkal az élvezetekbe.

A Riot Games elsődleges célja ezzel a lehetőséggel, hogy mindenki otthonába eljuttassa az “esport élményt”. Igen, mindenki számára elérhető lesz ez a bajnokság mód, nem csak a legjobbak indulhatnak majd!

Minden kliensen belüli tornára be kell majd vásárolnunk magunkat és csapatunkat “jegyekkel”, amit szerezhetünk Kék Esszenciáért, RP-ért, vagy szerezhetünk játékon belüli küldetésekből. A “bevásárlás” rész azért is fontos, mert mindenkiben nyomatékosítja, hogy nem ingyen indul, így mindenkinek komolyan kell vennie ezeket a meccseket, különben értékes időt és energiát pazarolt el az életéből az induláshoz. Arról nem is beszélve, hogy a győzelem így még édesebb lesz! A díjazás sem fog elmaradni a tornák végén, ám ezekről pontos információt nem közölt a Riot még eddig.

Az adatbányászok viszont már a vietnámi megjelenéskor kiderítettek pár lehetséges díjat, hangulatjelek és bajnokság-exkluzív tégelyek várnak a jól teljesítőkre. Sőt, csapatlogót is kaphatunk akár a jó teljesítményekért! A jelek szerint ezeknek az információknak bőven lehet és van is valóságalapjuk, de az a biztos, ha senki sem veszi mindezt készpénznek, a hivatalos bejelentést még várjuk.

Mindenkinek megadatik majd a lehetőség arra, hogy csapatkapitány lehessen és építsen maga köré egy csapatot, vagy akinek nincsenek ilyen ambíciói, azok nyugodtan csatlakozhatnak bármilyen csapathoz. Ami talán az egyik legizgalmasabb része ennek a módnak, más csapatokból kivásárolhatunk játékosokat, ha erősíteni szeretnénk velük a csapatunkat, éppúgy mint a profi ligákban! Ennek a folyamatnak a részletes bemutatóját még nem láttuk, de tűkön ülünk, hogy megtudhassunk további részleteket a beépített játékospiacról. A felderítő aspektusa sem maradhat el az esport-világnak, minden találkozó előtt felfedi nekünk a rendszer az ellenfeleinket, így esélyünk lesz felkészülni az opponens csapat kvalitásaiból.

A Clash hamarosan elérhető lesz néhány specifikus szerveren, mint például EU West-en, EUNE-n, valamint a töröknél. A teljes, mindenkit érintő megjelenés pedig valamikor a nyolcadik szezon elején várható.

Gyorsan építsd fel a saját csapatod, ugyanis Európában hamarosan indul a “Beta kupa”, aminek a ráhangolódása már el is indult a kliensben! Mindenki kapott egy új küldetést, amiben két Ranked Flex 5v5 meccset kell nyerni a premade csapatunkkal. Hajrá mindenki!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva