Hearthstone

Ez kész: Pavelnek lövése sincs az új lapokról


Nagyot nézett, amikor Eloise kirakott ellene egy Rogue Secretet.

Csütörtökön elstartolt az év utolsó nagy Hearthstone versenye, a Seatstory Cup VIII, mely a szokásos jó hangulatban telt eddig, rengeteg poénnal – nem meglepő persze, hiszen mostanra már ez a versenysorozat védjegyévé vált.

Karácsony, buli, Hearthstone: itt az év utolsó nagy versenye!

A mostani torna legnagyobb sztorija egyértelműen a tavalyi világbajnok, Pavel nevéhez fűződik, aki úgy jött el a versenyre, hogy egyetlen meccset sem játszott az új lapokkal. A hónap elejét Kínában töltötte, így nem igazán jutott sok ideje a Kobolds and Catacombs-ra.

“Leadtam a listáimat a Seatstory Cupra, anélkül, hogy egyetlen meccset is játszottam volna. Lássuk, mi sül ki ebből. :D”

Hamar kiderült: Pavel nem hogy nem játszott, de annyira nem is ismeri az új lapokat. A Seatstory Cupon hagyomány, hogy a játékosok is beülnek kommentálni, amikor pedig Pavelre került a sor, akkor rengeteg kérdése akadt a frissen megjelent kártyák kapcsán.

A legviccesebb szituáció mégsem ez volt, hanem az, amikor Eloise ellen játszott, aki egyszer csak kitett egy Rogue Secretet. Pavel szemei alaposan kikerekedtek ekkor, hiszen fogalma sem volt, hogy mit tudnak az új Secretek – amikor meglátta, hogy a kommentátorok rajta röhögnek, ő sem bírta már ki nevetés nélkül. (A videón úgy tűnhet, hogy Pavel hallja a castereket, de nem ez a helyzet – később el is fordult, hogy inkább ne lássa őket, ahogy nevetnek.)

A legszebb az egészben, hogy Pavel számára az ismeretek hiánya sem jelentett akadályt: csoportmásodikként jutott tovább a Top 16-ba. A zölddel jelölt játékosok folytathatják majd a második csoportkörben (a Feno vs. Casie meccset utóbbi nyerte):

Kép: Seatstory Cup

Folytatás ma 12:30-tól – a fenti jelenet is jól mutatja, hogy nem érdemes kihagyni a versenyt, hiszen a jó hangulat garantált!

Nézd meg TaKeTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva