Counter Strike

Videós bizonyítékokat gyűjtöttek a Wingmant megszálló csalókról: WH és pörgő aim az eredmény


Két srác lenyomott pár Wingmant, és szinte minden meccsen csalókba botlottak. Úgyhogy felvették az egészet, hátha észbe kap a Valve.

A két vállalkozó szellemű játékos sas és sas2 ranggal vágott neki a dolognak, de már az első meccsen padlót fogtak. Szerencsére összegyűjtötték az őket lecsaló duók pofátlan megmozdulásait.

WH, aim és pörgő aim is van bőven, csak erős idegzetűeknek, akik nem húzzák fel magukat nagyon.

Lássuk az öt meccset egyenként is!

1. Pofátlan falon át killekkel teli 9:0-ás vereség, egy fraget se tudtak lőni!

2. A következő meccsen legalább pár kill beakadt, de itt is a füstön át küldött fejesek domináltak, 9:1 lett a vége.

3. A harmadik meccsen megint megkapták ez első meccsen őket lecsaló párost. Ezúttal nem a WH, hanem a pörgő aim volt terítéken, sima 9:3.

4. De ugye nem adják fel, kísérletben vannak a csalók ellen, jön a negyedik meccs. Csupa füstön át kill, közös chatben végig cheat reklám, 9:2-es végeredmény.

5. Utolsó próbálkozásra kaptak egy WH-s páros és kikaptak 9:0-ra, na itt lett elegük:

A Wingman játékmód beépítése a játékba kezdetben tökéletes ötletnek tűnt:

  • A kezdők ugyanis kvázi tét nélküli módon fejlődhetnek egy erősebb haver mellett. Eltanulják a pozikat, a szögeket, de mégis van izgalom és tét.
  • Sokkal rövidebb, mint egy MM, ezért bemelegítésnek, XP-nek és tanulásnak is tökéletes.
  • A 2v2 játékmód csapattársak között is szuperül építi a kémiát. Szokják a precíz kommunikációt, a rotálást és a besegítést ami aztán 5v5-ben is segítségükre lesz.

A dolog azonban brutálisat bukik, mert a report és ennek köszönhetően az Overwatch kimaradt a játékmódból. Ha valaki csal, hiába jelented, semmilyen következménynel nem jár a dolog.

A Valve tehát úgy tűnik, beáldozza a 2v2-t, hogy a csalók ide járjanak, és hagyják békén az MM meccseket.

Lényegében tehát elmondhatjuk, egy burkoltan legalális HvH módot kaptunk. Normális és hasznos Wingman helyett, amire a videó a tökéletes példa. Egyszerűen nem éri meg felmenni jelenleg.

Így legalizálta a Valve a HvH-t – A játékosok már unják a csalókat – gamer.hu

A Valve nem egészen gondolta át, amikor betették a Wingmant. A Valve meglepett minket pár újdonsággal a legújabb Operation lejárta után. Ahogy ígérték kivették azokat a pályákat, amikkel kevesen játszottak, helyette pedig az Operation legnépszerűbb pályáit implementálták a játékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva