Counter Strike

3 ötlet, amivel jutalmazni lehetne az Overwatch demókat a CS:GO-ban


Ha már a közösség jófejségből és némi XP-ért cserébe mindennap takarítja a VAC után maradt szemetet, megérdemelnének valami kis jelképes jutalmat is.

Tényleg nem kell nagy dologra gondolni, senki nem azért csinálja. Az Overwatch a közösségről és a játék tisztaságáról szól, hogy egyre játszhatóbb legyen a CS:GO az itt kiosztott banoknak is köszönhetően.

De ettől még akik Overwatch videókat bírálnak el, beleteszik az idő és energiát, ami igazán megérdemelne valami hálát.

Igen a Valve-tól, de hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, hoztunk is egyből 3 ötletet a jutalmakról:

Overwatch kitűző: a legegyszerűbb megoldás lenne a kiadónak. Semmibe nem kerül, eladni nem lehetne, de akinek van, hadd legyen rá büszke. Bizonyos számú Overwatch ügy elbírálása után járna, akár változhat is a színe a megoldott ügyek fényében.

A dolog már csak amiatt is jó lenne, mert ha van egy ilyen kitűző a meccsen, hátha egy ingadozó csaló is inkább a “nem” felé billenne.

Overwatch skin: ez már bonyolultabb, de még motiválóbb lenne. Egy spéci skin az Overwatch demók hőseinek, ami szintén nem átruházható.

Overwatch láda: a legnehezebb, de ez szólna a legnagyobbat. Spéci láda, ami csak Overwatch demók után esne az XP mellett, de teljesen random, és viszonylag ritkán. Ennek köszönhetően a benne lévő skinek is ritkák és értékesek lennének főleg az elején, és motivált lenne a közönség az Overwatch ügyek felé.

Nektek tetszene bármelyik megoldás is, vagy valami telejsen mást képzelnétek el jutalmul? Vagy maradjon minden ahogy most van, jó ez így?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva