Counter Strike

Mit szólnátok, ha 2013 után idén is bőkezű lenne a CS:GO Jézuska?


Ha már Panorama UI-t nem kapunk, legalább ne csak a csirkék járjanak jól! Több figyelmet kérnénk a játékosoknak is, ha lehet!

A karácsonyi optikai tuningot egyik évben sem ússzuk meg, de újabban csak a csirkéknek jut a jóból. De emlékeztek még 2012-re, amikor mindenki Mikulás sapkában rohangált? Vagy mikor 2013-ban ünnepi láda volt a menü?

A CS:GO készítői minden évben beépítik a karácsonyi hangulatot a játékba!

sajnos újabban a főszereplők általában a CS:GO békés jószágai, a csirkék, akik különböző módon hozzák el a karácsonyi hangulatot. Szarvas aggancsot, Mikulás sapkát vagy éppen Karácsonyi pulcsit kapnak a fejlesztőktől!

Mi lenne, ha idén nem rájuk fókuszálnának? Ha már hasznos UPDATE-et nem hajlandóak elénk tenni (Panorama UI, bugfixek, stb), akkor legalább adhatnának valami téli hangulatot a játéknak!

Például mint 2012-ben, amikor mindenki Mikulás sapkában rohangált az MM szervereken. Egy picit könnyebb lenne észrevenni az ellenfelet, az tény! Vagy akkor kapjanak csak a BOT-ok, egy kis fun faktor nekik is jár!

Vagy jöjjenek a versengő pályák karácsonyi változatai. Egy kis hó a mapokra, egy égősor és karácsonyfa még senkinek sem ártott!

Vagy ha nem csak az ünnepek idejére akar tuningot a Valve, akkor esetleg egy Karácsonyi láda? Nem is kell új skinekkel, csak a téli témához illeszkedő népszerű skineket (Frontside Misty, Electric Hive, stb) dobják egy ládába és kapjon mindenki egyet. Aki akar, az meg vehet többet is.

Ha belegondolunk, még a játék elején 2013-ban mi mindent kaptunk az Ünnepekra a Valve-tól, szar érzés ránézni, mibe nézik most a játékosokat.

2017-ben csirke pulcsi, 2013-ban ez volt az ünnepi menü:

Forrás: Valve

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva