Counter Strike

Megjöttek a harmadik szériás Pinek képei, vegyes érzések a kinézetek kapcsán


Azt már régóta tudtuk, hogy hamarosan megérkeznek, illetve azt is, milyen Pinek várhatóak. Mégis csalódtunk picit az eredményben.

November végén már lehetett tudni, hamarosan új Pinek érkeznek a játékba. A kitűzők látványterve azonban elrejtve pihent valahol, egészen mostanáig. A Pinek harmadik generációja érkezik, az eddigiek alapján ez lesz a felállás:

  • Ugyanúgy, mint a ládák esetében ritkaságokra osztják a pineket
  • Lesz 4 gyakori (kék), 3 kevésbé gyakori (lila), 2 ritka (rózsaszín) és 2 ultra ritka (piros)

A besorolásról nem árultak még el semmit, de van egy nyom, amiből kiindulhatunk. A Pineket ugyanis bármilyen forrást találunk, mindig ugyanabban a sorrendben látjuk. De nem ABC-sorrendben tették őket közzé, gyanús tehát, hogy a ritkasági besorolást spoilerezi el a sorrend.

Egy picit csalódottak vagyunk, mert az eddigi mapok, CS:GO szimbólumok és katonai utalások helyett ezúttal 11-ből csak 7 ilyet kaptunk. A többi 4 Pin inkább olyan, mint egy graffiti, nem mint egy kitűző.

Nézzük most végig az összes Harmadik Szériás Pint, és hasonlítsuk össze a korábbi változattal, ahol van olyan. Illetve lássuk, a sorrend alapján milyen ritkasági besorolásra számíthatunk!

Guardian 3

A legutóbbi sárga változatot egy ezüstös, letisztultabb színvilág váltja. Kevésbé hivalkodó mint az eddigi, szóval ez bejövős.

Eddig mind a 2 szériában kijött, ez már a harmadik változat, eddig mindegyik gyakori volt.

Várható ritkaság: gyakori

Canals

Új Pin, lényegében a map megjelenésekor bemutatott pályaikont kaptuk meg Pinben is. Nem versenypálya, nem is a legnépszerűbb, de legalább jól néz ki.

Várható ritkaság: gyakori

Welcome to the Clutch

A fordítások mesterei mostantól bátran hirdethetik clutch-tudásukat ezzel a Pinnel. Ő is első ízben jelenik meg.

Várható ritkaság: gyakori

Death Sentence

A halálos ítélet akár nicknév is lehetne, de egy biztos. Ha valaki ezzel a Pinnel megjelenik az ellenfélnél, az vagy nagyon magabiztos, vagy tényleg lesz félni valónk.

Várható ritkaság: gyakori

Inferno

Az első szériában már megjelent egyszer, de most újra itt van, új köntösben. Jobbak a színek, szép a minta, ebből szerettünk volna sokkal de sokkal többet látni a Harmadik Szériás Pinek között. A semmitmondó, graffitire hasonlító Pinek helyett, amiből túl sokat kaptunk.

Várható ritkaság: kevésbé gyakori

Wildfire

Sok Operation kapott már eddig is Pint, akár a Bravo, a Phoenix vagy a Bloodhound jut eszünkbe. A Harmadik Széria szintén hozott kép szuper Pint ebben a kategóriában, a Wildfire például biztos nagy kedvenc lesz.

Várható ritkaság: kevésbé gyakori

Easy Peasy Lemon Sqeezy

Szinte egy graffiti, amit ki lehet tenni Pinként is. A képi megvalósítás teljesen jó, vért facsarni a citromból elég menőn néz ki.

Várható ritkaság: kevésbé gyakori

Aces High

Őt se igazán értjük, de aki gyakran ACE-el a meccseket, tegye ki bátran a neve mellé. Itt a kinézet is bajos, szinte minden látszik csak az ACE nem. A ritkasága miatt vélhetően jó üzlet lesz eladni, ami megérősebben hangzik, mint használni.

Várható ritkaság: ritka

Operation Hydra

A Wildfire kapcsán már említettük az Operation Pinek szinte hagyományos megjelenését, hát most itt a következő.

Várható ritkaság: ritka

Howl

Hát ez klasszik, ez nagyon beteg. Nem kell innentől Howl skin, hogy minden meccsen csodálhassuk ezt a menő rajzot. Bár sajnos sanszos, hogy a Pin se lesz gyakoribb.

Várható ritkaság: ultra ritka

Brigadier General

Teljesen jó katonai mintázat, mely a Dandártábornokok kitüntetésére hajaz. Neve is ezt mutatja, így aki szereti a katonai tisztségek vonalat a CS:GO-ban, annak ez igazi csemege!

Várható ritkaság: ultra ritka

A mai mega update összes elemét, melyben a Pinek is érkeztek, itt találod:

Gyűjtőcikk: Shotgun buff és nerf egyszerre, Major ládák és matricák, új Pinek – gamer.hu

125 Megás update-re virradtunk, lássuk a legfontosabb változásokat egy helyen! Nagyon reméljük, hogy nem ez lesz a szokásos nagy téli update! Azoknak eddig mindig “Winter Update” volt a nevük, és méretben is nagyobbak voltak, úgyhogy sanszos, hogy a nagy UPDATE még vár ránk idén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva