Gaming

Sose volt még ilyen olcsó a GTA V – Steam verzió!

ujsagiro - 6 éve Címkék: akció, GTA V, játék, olcsó, steam,

Magunknak, vagy egy barátunknak is tökéletes ajándék lehet ez a remekmű.

Bár a Grand Theft Auto V már jócskán benne van a korban a maga 4 évével, korán sem mondhatni kihalófélben lévő fajnak, sőt. A Rockstar folyamatosan ingyenes DLC-ket ad ki a GTA Online-hoz, ami mára egy hihetetlenül robusztus móddá nőtte ki magát. Legutóbb például a “The Doomsday Heist” nevű update érkezett, mely újra hosszú-hosszú órákra a monitor elé szegez minket.

Persze már vannak pletykák a GTA VI-ról, ezek még nagyon megfoghatatlan dolgok, jó eséllyel semmi konkrétat nem fogunk hallani a játékról a Red Dead Redemption 2 megjelenése előtt.

Addig viszont itt van nekünk az öreg ötödik rész!

A Steamen keresztül most csupán 24 euróért vehetitek meg a Rockstar legnagyobb játékát, a GTA V-öt. Ehhez persze az összes eddigi megjelent kiegészítő is jár, azokért ugyanis soha nem kellett fizetni, így a már régebben megjelent autók, repülők, és küldetések is elérhetők lesznek ebben a csomagban!

Érdemes tényleg lecsapni a játékra, hiszen történelmi mélypont ez a játék ára szempontjából, és nem valószínű, hogy a téli vásáron újra leértékelnék. Ennek az akciónak ugyanis éppen a Winter Sale kezdete előtt jár le az ideje.

Minimális plusz pénzért egy 1.250.000 dollárral megtoldott verziót is vehetünk, ennek a pakknak az ára 28, 46 euró, ez nagyjából 9000 forint.

Steam VS. Social Club

Miért jó az nekünk, hogy steames verziót veszünk? Nagyon sok szempontból:

  • A Social Club nem frissít automatikusan.
  • Ha több frissítés várakozik, a Social Club hajlamos bekattanni, és újraindulgatni a frissítések között.
  • A Steames verzióval nem kell minden indításnál bejelentkezni.

Reméljük néhányotoknak jó ajándék ötletet tudtunk adni.

Mindenkinek jó szórakozást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva