Hearthstone

Ezen menj át! Control Warrior rengeteg Armorral


Senfglas paklija az új, Armorral kombózós vonalra épít.

A Control Warrior nem éppen manapság éli a fénykorát, a jelenlegi metában azonban – amikor is rengetegen játszanak Razakus Priesttel és Control Warlockkal – akár még jól is teljesíthet. Erre a következtetésre jutott az F2K német játékosa, Senfglas is, aki egy viszonylag egyedi N’Zoth Control Warrior decket tesztelt nemrégiben. Íme a lista!

Senfglas N’Zoth Control Warrior paklija
Kód: AAECAQcE8gWQB+rqAuCsAg2iBI3SAs/nAurmAsrnAv8Hys0Cm8ICS8O2Av68AqLHAs/lAgA=

Jól látszik, hogy a pakli erősen épít a Kobolds and Catacombs-ban megjelent armor lapokra. Több olyan kártya is érkezett az új kiegészítőben, melynek ereje attól függ, hogy éppen mennyi páncél van rajtunk.

Az armorgenerálásba az új lapok közül a Plated Beetle és az Unidentified Shield segít még be, de érdekesség, hogy a sok armor-szinergia miatt befért a deckbe a ritkán használt Ironforge Portal is.

Kép: Hearthpwn

Bekerült a pakliba némi N’Zoth vonal is, az ősi isten gyakran pontot tud tenni a meccs végére a Mountainfire Armorok és Direhorn Hatchlingek visszahozásával. Sőt, igazából mondhatjuk, hogy ez az első számú win condition a pakliban, hiszen a rengeteg védekező lap miatt elhúzódó meccseket szeretnénk játszani, arra törekedve, hogy az ellenfél kifogyjon a válaszokból.

Aki tehát szereti a Control Warrior paklikat, az tehet egy próbát a fenti verzióval – már csak azért is, mert jelentősen eltér például a Fibonacci-féle vonaltól. Jó tesztelgetést!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva