Fifa

El Clásico – A FIFA 18 már tudja az eredményt!


Megnéztük mint mondd egy Xbox és a FIFA 18: Meglepetés az El Clásico-n!

Holnap 13:00-kor tovább íródik az El Clásico mérkőzések történelme. A Real Madrid fogadja otthon a Barcelona csapatát, mi pedig megnéztük, mit jósol a FIFA 18 a mérkőzéssel kapcsolatban.

Forrás: google.hu

Amint az a GOOGLE által indított szavazáson is látszik, több mint 140 ezer ember szavazatából sem lehet betippelni, vajon ki jön ki győztesen a következő El Clásico mérkőzésből. Mivel mi is teljesen tanácstalanok voltunk, elindítottuk az Xbox-unkat.

A mérkőzés már nagyon korai szakaszában esett egy gól, azonban Messi találatát a bíró érvénytelenítette leshelyzetre hivatkozva.

Az FC Barcelona azonban tovább rohamozott, és még az első félidőben megtört a Madrid védelme. Deulofeu jobb szélről érkező beadását végül Suárez fejelte a Real kapujába. Ramos nem volt résen, és hagyta, hogy megelőzzék.

A második félidőben is a  23 éves Deulofeu került reflektor fénybe, egy hatalmas kapáslövés után már 0-2-re vezetett a katalán gárda.

Továbbra sem tudott lecsillapodni Deulofeu, újabb gólpasszt osztott ki, a gólszerző személye is ugyan az maradt, Suárez a második gólját is meglőtte. Ekkor már 0-3-ra égett a királyi gárda.

A mérkőzés végén még egy jobbról érkező beadást tudott Benzema a kapuba vágni, ezzel azonban csak kozmetikázni tudták az eredményt.

A FIFA 18 szerint tehát az El Clásico 1-3-mas Barcelona győzelemmel ér majd véget!

A teljes összefoglalót itt láthatjátok:

A mérkőzés teljes statisztikája:

Holnap kiderül, igazai lesz-e a FIFA 18-nak. Mi szurkolunk egy ennél azért izgalmasabb mérkőzésnek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva