League of Legends

Bréking: Készüljetek fel, visszatér a régi Rengar!


Egy újabb mémet fog eltakarítani jövőre a Riot, ha véghezviszik azt, amit most bejelentettek.

Biztosan sokan emlékeznek még a régi Rengar-ra. Szörnyű dolgokra volt képes, mindenki félte a jelenlétét, aztán kapott egy kisebb játékmeneti átdolgozást, ami a legtöbbek szerint egészen komikusra sikerült. Nem lett használhatatlan a karakter, de kétségtelenül visszaesett a teljesítménye, többen elpártoltak tőle, az igazán nagy Rengar fanatikusok pedig megpróbáltak hozzászokni a változásokhoz. Több kevesebb sikerrel…

A régi Rengar Q képessége egy felerősített auto-attack volt, ami képes volt auto-attack reset-ként működni. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha használtunk egy alap támadást, a képesség aktiválásával újból használhattunk egyet, ez pedig áthidalta a két normál alap támadás közötti időt, így a képesség után egyből érkezett is a harmadik csapás. Technikailag eltüntethettük egy másodperc alatt az ellenfeleink fél, vagy akár egész életerejét. Ezt a csodálatos mechanikát fogta a Riot és kivágta az ablakon, majd pedig adott Rengarnak egy furcsa, skillshot-szerű képességet a Q helyére. Nem csoda, hogy sokan nem voltak elégedettek, elvégre az egyik legfőbb kombóját vették el a hősnek.

Az azóta döcögő Rengar többször előkerült már a hivatalos fejlesztői bejegyzésekben, mondván biztosan fognak vele foglalkozni a jövőben, valamint hogy komolyabb változások várhatók majd. Egészen eddig semmilyen konkrétumot nem kaptunk, ám most Riot Repertoir megosztott egy rövid videót a Twitterén, aminek nagyon sok oldschool Rengar játékos örülni fog!

Úgy tűnik a fejlesztők végre időt szántak Rengar-ra és előkészítették a következő évre a Rengar játékmenetfrissítést. S nagyon úgy tűnik, hogy ebbe a frissítésbe vissza fog kerülni a régi Q képesség, ami nem egyszer okozott a múltban rémálmokat az egyedül császkáló lövészeknek.

A Rioter posztjában leírta, még egyáltalán nincs kész a módosítás, de valami olyasmire lehet majd számítani jövőre, amit a videóban is láthatunk. Végre megint komoly félelmet fog jelenti egy Rengar ulti hangja. Persze ez a “végre” is csak addig lesz helyénvaló, amíg el nem szublimálunk egy Duskblade + Electrocute + Q kombó miatt…

Szerintetek jól teszi a Riot, hogy visszahozza a régi Rengar-mechanikát?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva