Counter Strike

Jó befektetést keresel? Akkor nézz rá a TyLoo matricáira, ugyanis kivonhatják őket!


Aki befektetne CS:GO-ba, annak érdemes szétnézni az idei matricák között, méghozzá a TyLoo matricákat kell keresni.

Korábban már észrevettük, hogy a TyLoo matricái a legdrágábbak, ami nem olyan nagy csoda, hiszen nem volt még idáig kínai csapat a Major-ön, a CS:GO-t pedig nemrég vezették be hivatalosan is Kínába, ahol hatalmas népszerűségnek örvend a játék.

Felpörgött a matrica biznisz: eddig XANTARES és a TyLoo a legnépszerűbb – gamer.hu

Már a mai nap több ezer Major matrica gazdát cserélt a piacon, megnéztük a legdrágább és legnépszerűbb kategóriákat. Végre megérkeztek a Major matricák, és bár nagyban hasonlítanak az ELEAGUE Atlanta matricáira, így is imádjuk őket. Az ELEAGUE Bostonra szánt csapat és játékos matricák már kaphatóak a játékon belül.

Ám hiába ilyen népszerű a játék Kínában, a Steam statisztikában nincsenek benne a kínaiak, mivel a Perfect World (a kínai verzió) külön launcherrel indítja a játékot, ettől függetlenül ugyan úgy tudnak matricákat vásárolni a kínaiak is. Legutóbb pedig kiderült, hogy a TyLoo nem fog Major-re vízumproblémák miatt, ám a szintén kínai Flash csapata jelenleg arról tárgyal a Valve-al, hogy megoldható lenne-e, ha ők mennének a TyLoo helyett, ebből 2 dolog következhet be:

-> 1. verzió : A Valve engedi, hogy a TyLoo-t a Flash helyettesítse, emiatt kiveszik a TyLoo matricákat : A TyLoo matricák ára durván felszökik

-> 2. verzió: A Valve nem engedi, marad a TyLoo matrica : Az ár lassabban, de felmegy, mert még mindig az egyetlen kínai csapat matricája a marketen

Mivel tudjuk, hogy a Major végeztével -75%-os leértékeléseket kapnak a matrciák, ezért most csak akkor éri meg befektetni az elején, ha a fentebb vázolt 1. verzió következik be, akik szeretnének nagyot nyerni és nem törődnek a nagyobb rizikóval, azok bevásárolhatnak párat már most a matricákból.

A drágább matricák ára meglehetősen ingadozó

Akik pedig nem olyan merészek, azok várjanak a Major végéig, ott ugyanis a -75% jócskán meg fog látszódni a matricák árain, a marketről pedig könnyedén bezsebelhetik, persze megvan annak az esélye, hogy kivonják a TyLoo matricákat addig, akkor pedig buktuk a befektetést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva