Counter Strike

XANTARES már a Majoron érzi magát: úgy lövi az ACE-t LAN-on, mintha neten lenne!


A török szupersztár bemutatta, hogyan kell megtisztítani leugróst terrorként, mestermunka a javából.

Érdemes kielemezni ezt a támadást, még akkor is, ha force ellen csinálták a törökök, mert iskolapéldája a leugrós támadásnak.

  • Jön füst ablakra, moló átjáróhoz, így a CT-k egyik bejáratból sem tudják meglepni a terrorokat. Aki pedig bent ragadt leugrósban, arra jön egy vakító és XANTARES már ugrik is.
  • Ablakot biztos ami biztos a levegőben letisztázza, aztán fordul átjáróhoz és kilő két embert. Ezután Calyx tartja a csapattárs hátát ablakból, aki így elindulhat lerakó felé, segíteni a tálcán érkező MaJ3RR, pazz párosnak.
  • Pixelről pixelre halad előre és tisztázza le a szögeket, miközben végez újabb két emberrel. Az utolsó frag pedig egy klasszikus one tap, szinte ajándék a társ 100%-os infója után.

Senki nem vitte túlzásba az agressziót, senki nem akart hős lenni, XANTARES pedig a legjobb poziból bedarált mindenkit. Klasszikus kör, semmi cifrázás, csak az ideális ívek tartása és jó gránáthasználat. Ezt a kört elnézve a CS:GO a világ egyik legegyszerűbb játékának tűnik. De a gránátok és a társak infója nélkül sehol sem lett volna, ebből is látszik, még egy ACE sem kizárólag egyéni eredmény.

XANTARES láthatóan már élesíti legjobb formáját, gőzerővel készül élete első Major tornájára. A WESG-en adott interjúja félig már teljesül, a XANTARES matricákat már megkaptuk. Kíváncsian várjuk, meddig jutnak az egy hét múlva induló Majoron!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva