League of Legends

Tyler1 szabad, DutchMash pedig összeszedte a streamer legjobb pillanatait


A világ legmegosztóbb League of Legends játékosa újból szabadon garázdálkodhat az Idézők Szurdokában.

Ha tetszik, ha nem, Észak Amerikában az egyik legnézettebb League of Legends streamer Tyler1. Hogy ez azért van, mert zseniális játékos, vagy azért, mert többnyire egy bunkó, nem igazán tudni. Valószínűleg mindkettő együttvéve.

Úgy nézett ki, hogy magatartása miatt már sosem játszhat újból LoL-t, legalábbis hivatalosan, így a játék streamelését is abba kellett hagynia. Persze smurf felhasználókon folytatta, ám ha kiderült, ő ül a játék mögött, repült is a levesbe az account. Persze pillanatok alatt meme lett az egészből, egészen Koreáig is eljutott Tyler1 banjának híre, s már az LCK közvetítések alatt is lehetett olvasni olyan transzparenseket, amikre a “Free Tyler1”, azaz az “Engedjétek szabadon Tyler1-t” felirat volt olvasható.

Ha minden igaz maga a játékos is mindent megtett azért, hogy visszakerülhessen a League streamerek soraiba, folyamatosan azt hajkurászta, hogy most végleg megváltozott és képes normális keretek között játszani. Még közösségi munkát is vállalt, megrendezte a saját bajnokságát, saját közvetítéssel, ami óriási médiarobbanást eredményezett, több százezren kapcsolódtak be a közvetítésbe.

Sőt, sok idő után először, az egyik Dota 2 stream beelőzte a League of Legends-et Twitchen, ez pedig ugyancsak Tyler nevéhez volt köthető. Elővette a LoL legnagyobb konkurenciáját MOBA téren és bealázta nézőszámban a legnézettebb LoL csatornát.

Mindezt valószínűleg látta a League of Legends PR csoportja is, ugyanis  múlthéten feloldották a játékos tiltását, s tegnap óta újra streamel.

Olyannyira, hogy a lehető legtöbb League streamer rekordot meg is döntötte, bedőlt miatta a Twitch, Faker rekord mennyiségű követőjére pedig 100 000-et vert! Faker valahol 245 ezer nézőnél állt meg, Tyler1 felment egészen 350 000 egyidejű megtekintésig!

Úgy tűnik jó döntés volt a Riot részéről a feloldás, a srác fantasztikus reklám.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva