Counter Strike

Itt az Nvidia Freestyle és hatalmas előnyt jelenthet CS-ben!


Az Nvidia egy új funkciót adott, ami elég OP-ra sikeredett, nézzük mit is tud a Freestyle!

Akinek Nvidia videókártyája van, az most örülhet, hiszen a Geforce Experience egy új funkciót kapott, amit a gyártó csak Freestyle-nak nevezett el. Ez az új funkció gyakorlatilag különböző filterek segítségével egy teljesen új perspektívába helyezi a játékokat, amit mi magunk szabhatunk testre. A SweetFX-hez hasonló effektek is megtalálhatóak benne, ám ami az igazi előnynek számíthat, az a magas kontúr melletti jobb megvilágítás, hiszen így az ellenfeleinket sokkal könnyebben megláthatjuk, de ezt a videóban ti magatok is megnézhetitek, hogy mekkora a különbség.

Ezen kívül viszont több olyan effektet is találunk a Freestyle felhozatalában, amivel kiválthatjuk a SweetFX színvilágát (ami már azóta Vibrance GUI igazából), sőt még olyan új színkombinációkat is sikerült becsempészniük, amikkel egy teljesen másik játéknak tűnik a CS:GO.

Na de mennyire eszi ez az fps-t??

A Freestyle teljes mértékben a videókártyát használja, így azok nem fognak semmilyen fps esést tapasztalni, akik minimumon játszanak egy középkategóriás kártyával, legalábbis a visszajelzések szerint egy GTX 1050 mellett már nem vesszük észre egyáltalán, hogy csökkenne az fps-ünk. Akinek viszont gyengébb kártyája van, ott érdemes jól megnézni az előtte-utána állapotot. Az első tapasztalatok alapján input lagot (bemeneti késést) sem okoz az új funkció aktiválása.

Hogy próbálhatom ki?

A legfrissebb Geforce Experience szükséges hozzá, ott pedig a játékbeállítások alatt találjátok (először el kell indítani a játékot, utána pedig az overlay felületre kell menni) és ott állíthatjátok be az általatok szimpatikus effektet.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva