League of Legends

Megszűnik a Sightstone, több teret kapnak a támogatók!


Korábban már pedzegette a Riot, hogy szeretnének segíteni a támogatók játékán, úgy tűnik kialakulóban van a megoldás.

Hamarosan kedvükre építkezhetnek a támogatók, ugyanis egy tárgyhellyel több áll majd a rendelkezésükre. A Sightstone ugyanis el fog tűnni a boltból, tárgy aktívvá fog válni!

Már évek óta járják a csárdást a League of Legends játékosok a Sightstone körül, ha véletlenül nem kerül bele egy támogató buildjébe, akkor azonnal megy a szitkozódás és a sértegetés. Azon felül, hogy ettől még nem válik valaki rossz játékossá, valahol sajnos igazuk is van azoknak, akik véleményezik a helyzetet. A rálátás hihetetlenül fontos a játékban, ehhez pedig a legjobb tárgy a Sightstone. A kezdetektől fogva a támogató az a játékos, aki beáldozza a sebzést és a tankosságot azért, hogy a másik négy játékos biztonságban rohangálhasson fel-le a térképen. Ez viszont mostantól változni fog!

A Sightstone jelenlegi formája megszűnik létezni, mostantól nem tárgy lesz, hanem egy tárgy aktív. Minden Tier 3-as támogató tárgy meg fogja kapni az effektet, így technikailag a támogatók egyetlen tárgyból képesek lesznek megszerezni mindent, amire szükségük van az effektív játékhoz. Riot ItsLowbo három pontot emelt ki a Sightstone átrendezése kapcsán:

  • A Sightstone kikerül a játékon belüli boltból, nem lesz megvásárolható tárgy formájában
  • A Sightstone aktívot a beépített kis küldetések teljesítésével fogjuk tudni megszerezni (Pl.: Szedj össze X mennyiségű aranyat a Spellthief’s Edge tárggyal)
  • A Tier 3-as támogató tárgyak egy Ruby Crystalból, valamint a Tier 2-es formájukból fognak kiépülni, s a jelenleg élő szervereken is megvásárolható “Sightstone + támogató tárgy” kombinációt fogjuk megkapni automatikusan. Ez azt jelenti, hogy még olcsóbb is lesz eljutni a Sightstone aktívig.

Mindezek után adva van a kérdés, mi történik az aktív effektekkel rendelkező support tárgyakkal, mint például a Face of the Mountain?

“Sajnos ahhoz, hogy kivonjuk a játékból a Sightstone tárgyat és felszabadítsuk egy kissé a támogatókat, be kell áldozzuk az aktív effekteket hordozó support tárgy lehetőségeket. Így a Frost Queen’s Claim, a Face of the Mountain és a Talisman of Ascension nagy valószínűséggel ki fognak kerülni a játékból. A Frost Quuen és a Talisman effektjeit megpróbáljuk valahogy, valamilyen formában visszaemelni a játékba, ám a Face of the Mountain aktívját lehetséges, hogy sosem látják már viszont a játékosok.”

Ezek a változtatások hamarosan felkerülhetnek a PBE-re, ami azt jelenti, hogy egy tesztidőszak után már érkezhet is a változás az alsó ösvényre. Feltehetően a 8.3 környékén lehet majd erre számítani, de ha gyors lefolyású a fejlesztés, akkor akár a 8.2-be is belecsempészheti a Riot a módosítást.

Nektek tetszik a döntés?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva