Hearthstone

Ha mindenáron Shamanoznál, Nostam deckjét érdemes kipróbálni!


Thrall igen rossz passzban van jelenleg, de nem reménytelen a helyzet!

Hol vannak már azok az idők, amikor Shamanstone-nak csúfoltuk a játékot? Az elmúlt egy évben a Shaman class szépen, fokozatosan csúszott vissza az erősorrendben, most pedig már ott tartunk, hogy – a Warriorral együtt – népszerűségben és winrate-ben is jócskán le van maradva a többiektől.

Nostam nemrég bebizonyította, hogy szerencsére nem teljesen reménytelen a helyzet, az elmúlt napokban ugyanis sikeresen elkúszott Legendig egy Shaman paklival, 99 meccsből 61-et megnyerve.

Kép: Twitter

Nem a már unalomig ismert Token Shamanról van szó, hanem egy kevésbé terülős, kontrollosabbra hangolt Evolve Shamanról, melyben az új lapok közül – a kötelező Corridor Creeper mellett – az Unstable Evolution került be.

Kód: AAECAaoIApS9AuvPAg6BBP4F+qoC9awCoLYCh7wCz7wC0bwC9r0C+b8Cx8ECm8IC+9MC3+kCAA==

A board jelenlétet az olcsó lények helyett a Jade lapok biztosítják leginkább. Az önmagukat olcsóbbító lapok, mint a Corridor Creeper és a Nerubian Prophet pedig nagyon jó célpontok az Evolve képességek számára, hiszen az asztalon megtartják az eredeti költségüket. Fontos tech lap az aktuális metában a Hex, mely a Warlock deckek ellen tud jó szolgálatot tenni a transform effektnek köszönhetően, szépen elbánik a Voidlorddal és a Cube-bal is.

A statisztika azt mutatja, hogy Priest és Warlock ellen is pluszban zárt a deck, a Rogue-ok ellen pedig a meccsek több mint kétharmadát sikerült megnyerni. Érdemes lehet tehát próbálkozni a mostani metában a fenti listával, hiszen Nostam példája bizonyítja, hogy nem reménytelen a helyzet a Shaman-rajongók számára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva