League of Legends

Hamarosan a hősválasztásnál is láthatjuk társaink skinjeit

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Draft, skin,

Újabb kényelmi funkcióval bővül a League of Legends. Jöhetnek a tematikus csapatkompozíciók!

A napokban elkezdődött a League of Legends legújabb kényelmi funkciójának tesztelése a PBE-n. Hamarosan nem csak a töltőképernyőn láthatjuk először a csapattársaink választott kinézeteit, hanem már a hősválasztás alatt is megfigyelhetjük, hogy milyen kinézetet állítottak be maguknak társaink.

Riot SapMagic írt egy bejegyzést az új funkcióról a League of Legends Boards fórumra, ahol elmondta, egy rövid PBE tesztelés után, hamarosan az élő szerverekre is meg fog érkezni a “Skin Preview” rendszer.

“A 8.2-es frissítéssel fog érkezni a LoL legújabb bővítménye, ami megmutatja majd nekünk, hogy a társaink mely kinézetekkel kívánnak az Idézők Szurdokába lépni. Mostantól a szóló rangsorolt meccseken is összedobhatjuk a támogatónkkal a Championship Kalista/Thresh alsó ösvényt bárminemű fennakadás nélkül.”

Győzni kiváló érzés, de mindezt stílusosan megtenni még jobb! Maga a funkció elég egyértelmű, nem igényel komolyabb részletezést, ám vannak kikötései, amit SapMagic ugyancsak közölt a nagyérdeművel.

Részletek

  1. A kinézet előrejelzés minden játékmódban elérhető lesz, nem csak az 5v5 módokban
  2. Az előrejelzéseket csakis a draft fázis legvégén láthatjuk, amikor már mindenki kiválasztotta a karakterét
  3. A skin preview rendszer szabályozva lesz, hogy ne lehessen spammelni a kinézeteket, ami esetleges problémákat okozhat a társaknak
  4. Csak és kizárólag azokat a kinézeteket fogja megjeleníteni a rendszer, amelyeket birtoklunk. Ha olyan kinézetre pörgetjük a kinézet választásunk, amelyet nem oldottunk még fel, a társaink nem fogják azt látni

Az utolsó pont a félreértések elkerülése végett van, így nem fogjuk tudni félrevezetni a társaink és olyan választásra “kényszeríteni” őket, amelyet más helyzetben talán nem lépnének meg. Elvégre ezek után is a játékos saját döntése lesz, hogy hozzánk öltözteti-e karakterét, vagy sem.

Az új funkció a 8.2-es frissítésbe van tervezve, jelenleg a PBE szerveren folyik a tesztelése. Ha kíváncsi vagy rá, a tesztszerveren már ki is próbálhatod!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva