Hearthstone

Figyelsz, Blizzard? Egy játékos újragondolta a HS menüjét


Ilyen is lehetne a Quest menü egy javaslat szerint.

A Hearthstone kezelőfelülete nem sokat változott a megjelenés óta, maga a játék viszont rengeteget – emiatt bőven lenne igény és lehetőség a változtatásra. De pontosan milyen irányba?

Egy lehetséges verziót vázolt fel a Hearthstone Mathematics csatorna az alábbi videóban, melyben egy tervet láthatunk működés közben egy alaposan átgondolt Quest menüre.

Ezek a legfontosabb különbségek a jelenlegi állapothoz képest:

  • Jelenleg az egyes hősök szintjei foglalják el a legtöbb helyet ebben az almenüben, ez azonban olyan információ, amire egészen biztosan nincs szükségünk napi szinten.
  • Ennek megfelelően a fenti verzióban kétoldalas a menü, melyben egy kattintással lapozhatunk a hős szintek, illetve az egyéb Quest információk között.
  • Bekerült egy “Weekly Tasks” szekció, amely három részből áll. Egyrészt láthatjuk benne a heti Tavern Brawlt. Másrészt itt szerepelnek a játékban semmilyen módon nem jelzett (!) egyszeri Questek. Harmadrészt pedig – egyfajta javaslatként – bekerült egy folyamatosan változó heti feladat, amivel például a Dungeon Run módot is ki lehetne aknázni.

Szerintünk igen ötletes az elképzelés, a reward rendszer ilyesfajta kibővítése pedig abszolút időszerű lenne, hiszen a játék “költségei” jócskán megnövekedtek az indulás óta, így a heti jutalmaknak simán lenne létjogosultsága. Ti mit gondoltok az ötletről?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva