Hearthstone

Még pont időben! Javították az animációs bugot


A Blizzard megszerelte a dupla animációs hibákat.

Kevesebb mint egy hét múlva indul a Hearthstone-világbajnokság, ilyenkor pedig mindennél fontosabb, hogy a körülmények stimmeljenek – nemcsak a helyszínen, hanem a játékon belül is. Volt azonban egy probléma, ami mindenképpen megoldásra szorult még a nagy verseny előtt…

Az új kártyák és a lapok közti újfajta interakciók okoztak némi gondot: a leglátványosabb ilyen szempontból a Jasper Spellstone volt. Az alábbi videóban Kripp prezentálásában láthatjátok, hogy miről is van szó: ha a kezedben van a Spellstone, akkor az armor kapás miatt a Hero Power animációja kétszer játszódik le.

Ez nyilván óriási probléma, hiszen ez ellenfél is látja, ami azt jelenti, hogy a bug információt ad arról, milyen lap van a kezedben. Nem ez volt az egyetlen lap egyébként, amivel hasonló gondok akadtak: például a Divine Favorrel felhúzott Unidentified Maul esetében is dupla animációt lát az ellenfél.

Lényeg a lényeg: a világbajnokság közeledtével különösen égető volt, hogy a Blizzard megoldja ezt a problémát, hiszen a magas szintű kompetitív játékban egy ilyesfajta extra információ rengeteget számít. Az éjszaka folyamán pedig érkezett egy hotfix, mely a tapasztalatok szerint megoldotta a különféle dupla animációs gondokat.

Hotfixről lévén szó, a változtatás egyelőre szerveroldali, hiszen új patch csak a jövő hónapban várható, de reméljük, hogy a gyorsan eszközölt változtatás nem okoz majd további gondokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva