Counter Strike

Seizedre a FlipSid3 sem tart igényt a továbbiakban


Lehet, hogy most láttuk utoljára seizedet utoljára Majorön, a FlipSid3 nem tart igényt a játékosra.

Az idei ELEAGUE Majorön nem igazán jött össze semmi a FlipSid3 csapatának, mindhárom meccset sikerült elbukniuk, ráadásul még csak szorosnak sem mondhatjuk ezek közül egyiket sem. Korábban sem sokat hallhattunk a csapatról, de azért a Majorre mindig sikerült bekerülniük, ahol aztán persze mindig az elsők között estek ki, de ezúttal még ez sem jött össze.

A F3 5. helye betöltetlen | Forrás: HLTV

Seized, akit korábban a Na’Vi adott kölcsön a FlipSid3-nak, úgy tűnik, hogy nem igazán vált be, hiszen korábbi interjúnk során elárulta a játékos, hogy ő döntött amellett, hogy kipróbálja magát egy új csapatban. Állítása szerint nem igazán sikerült fejlődnie a Na’Vi-ban, ezért próbálkozott a F3-nál, egészen pontosan a Major végéig adták kölcsön a játékost, de úgy tűnik, hogy a FlipSid3 nem tart rá igényt, hiszen már le is vették HLTV-n a csapatukból.

Azt viszont, hogy merre is láthatjuk a továbbiakban az orosz játékost, még nem tudni, de egész biztosan nem a FlipSid3-ban lesz ezentúl. Seized így ismét szabad, csak kérdés, hogy melyik profi csapatnak van rá szüksége. Valószínű, hogy a játékos karrierje, a vége felé közeledik, ha csak nem próbál szerencsét a tier 2-es csapatok valamelyikében.

Nincs túl sok, amit mondhatnék. 3 hónap kemény munka, ami nem fizetődött ki, ez a legszörnyűbb az egészben. Minden estere köszönet a FlipSid3-nak ezért a túráért, ez valami teljesen új volt számomra.

Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva