Counter Strike

“Megtettem minden tőlem telhetőt” – maLek interjú


Ilyen egy igazi edző, maLekról példát vehetne mindenki.

Az EnVyUs-nak nem sikerült ezúttal továbbjutni a főkvalifikációról, mivel RpK már nem tudott a 3. nap pályára lépni, így a csapat edzője, maLek vette át a stafétát a szabályoknak megfelelően. Az egésszel annyi a probléma, hogy maLek sosem volt profi játékos és ez nagyon meglátszott a mérkőzés alatt, hiszen mindössze 5-öt sikerült lőnie a meccs végére, ezt pedig ScreaM 31 killje sem ellensúlyozta. A mérkőzés után a VaKarM interjút készített maLekkel, aki elárulta, hogy már a bootcamp alatt sem volt minden rendben RpK-vel, de ők csak influenzára gyanakodtak, emiatt ágyban töltött 2 napot, ám aztán jobban érezte magát és mindenképp el akart jönni a Majorre. Azonban 2 nap küzdelem után már túl soknak érezte, ezután jelezte, hogy rosszul van, aznap pedig már a sürgősségire, de a betegségéről nem szeretne beszélni. A meccsel kapcsolatban a következőt mondta a játékos:

“Mindenki csinálta a dolgát, a kommunikáció sosem volt az erősségünk… Nem néztem a scoreboardot, arra koncentráltam, hogy sikerüljenek a lövéseim és öljek”

Igazán dicséretes hozzáállás, minden csapatnak hasonló coach-ra lenne szüksége. Nyilván nehéz átvenni egy profi helyét egy Majorön, de maLek egyáltalán nem adta fel már a meccs előtt.

“Amikor megtudtam, hogy nekem kell majd játszanom, átnéztem RpK szerepkörét, gyakoroltam amennyit tudtam, megtettem minden tőlem telhetőt, meg akartam csinálni mindezt RpK-ért”

Sajnáljuk, hogy nem jött össze az EnVy-nek, RpK-val valószínűleg nem így végződött volna a játék.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva