Counter Strike

Magyar közvetítéssel jön a második cs_summit Hollywoodból: foci, medence és grillparty a profikkal


A tavalyi év egyik legjobb hangulatú versenye 2018-ban is támad. És ezúttal a magyar nézők sem maradnak ki a jóból!

2017-ben a cs_summit talán örökre megváltoztatta a CS:GO versenyekről alkotott véleményünket. Az eddig arénákhoz és hatalmas csarnokokhoz szokott közönség megtapasztalta milyen is egy retro LAN.

A hollywoodi villában berendezett verseny ugyanis leginkább egy baráti LAN-hoz hasonlított. Medence, egymás meccseinek közvetítése, rengeteg röhögés és nagy bulik a villában.

Azóta az ESG Tour és a ECS is simán lenyúlta az ötletet, a CS:GO versenyek egy csapásra átalakultak.

Az eredeti viszont mindig is a cs_summit marad a baráti CS:GO versenyek között. Éppen ezért már eddig is nagyon vártuk a 2018-as versenyt. Most pedig még a nevezők is kiderültek, szóval hangulat a maximumon:

A Liquid a csonka Major után megint használhatja steelt, újra itt lesz a NiP, érkezik a címvédő SK, lesz miről a verseny alatt.

A Major után sem áll meg tehát az élet CS:GO-falván, a legnagyobbak közül párat február elején máris újra ringbe szállnak! És ebből mi sem maradhatunk ki!

A cs_summit idén ugyanis a gamer.hu jóvoltából magyar közvetítést is kap!

Egyenesen a hollywoodi villából érkezik majd a hangulat, a jó meccsek mellett a játékosok teljesen új oldalát ismerhetjük meg. Kár lenne kihagyni! Aki nem ismeri még a cs_summit versenyeit és filozófiáját, csak nézze meg a szervezőkkel készített interjút. Egyből érteni fog mindent:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva