Counter Strike

A V4 bekeményített – Rákosi indulhat, a N6 nem


A V4 szigorítása kicsit túl erősre sikeredett.

A V4 CS:GO kvalifikációján rendkívül kemény szabályokat vezettek be a szervezők, ugyanis a V4 Future Sports Festival CS:GO selejtezőire nem nevezhet, olyan játékos, akit a fő platformok egyikén csalásért bannolták az elmúlt két évben. A fő platformok a következőket jelentik: az ESL, ESEA, FaceIT, Cevo és a Steam.

Ha a magyar scene-t nézzük, akkor teljesen érthető az indoklás, hiszen rengeteg kellemetlen dolog történt az elmúlt időben, elég ha a Rákosiék Major kvalifikációs szereplésére visszagondolunk, ott ugyanis nemzetközileg is leégették a magyar játékosokat, annyira pofátlanul nyomták a wh-t. Azóta pedig le is bukott a Rákosiban szereplő májk_rém, illetve seljoy-ról is kiderült hogy van jó pár bannolt accountja.

Breaking: RIP Team Rákosi, megjött a jól megérdemelt VAC ban – gamer.hu

Májk_rém végre megkapta a jól megérdemelt ajándékát, ezúttal nincs magyarázkodás. Hát srácok, sajnos akkor ennyit a gavinho interjúról. Úgy tűnik hiába védte társait, és magyarázkodott a gyanús esetekről. Aki figyelemmel kísérte a meccseket, annak azonnal feltűnt hogy itt valami nem tiszta és igazuk is lett. Ugyanis mégis vaj, vagyis inkább májkrém volt Rákosiék füle mögött.

A V4-es szigorítással van egy elég nagy probléma, mégpedig nem definiálják a bant, tehát aki más játékban szerezte be a banját, az sem indulhat és jön a probléma a Nice Gaming részéről,. Ugyanis Campernek van egy VAC banja, kapaszkodjatok meg, a free-to-play Unturned játékban, ezt is  565 nappal ezelőtt kapta.

Idáig több lan-t is megjárt a csapat Camperrel

A szervezők szerint pedig emiatt pedig nem indulhat a V4-en.

Campert így FIFI helyettesíti a V4 idejére, de a csapat még megpróbálja megbeszélni az adminokkal a dolgot.

A Team Rákosi is feltűnik

Véget ért a Rákosi-korszak, Apple néven indultak a srácok, ám a lineup cserélődött, ők úgy tűnik kirakták seljoy-t, májk_rém érthető okokból nem nevezett és reenare sincs már a csapatban. Reméljük ezúttal nem lesz semmiféle huncutság a részükről.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva