Counter Strike

Eddig Lacika és NBK a két MVP! A Major csoportkör 5 legjobb és 5 legpocsékabb játékosa


A Virtus.pro gyenge szereplése papíron is egyértelmű, az egyéni teljesítmények alapján pedig a FaZe vs. G2 meccset várjuk leginkább.

Őszintén megmondjuk, a Major csoportkör zárásakor alaposan vakartuk a fejünket. Hiszen olyan csodák történtek, hogy csak na, egyáltalán nem ilyen végkifejletre számítottunk:

  • Hibátlanul jutott tovább a FaZe és a G2, a két csapat rangadója maximum a döntőben jöhet csak össze
  • A tavalyi legendák közül csak az SK és a fnatic tudott idén is Top8-ig jutni, a maradék hat legenda kiesett. Ők egyébként rögtön egymás ellen kezdenek a negyeddöntőkben.
  • Nyert meccs nélkül esett ki a Virtus.pro és a North is a csoportkörből, de kiesett az egy évvel ezelőtti győztes Astralis is, és a címvédő Gambit.

Ennyi meglepetés egy év alatt is sok lenne, így egy hét alatt viszont valóságos sokk!

A játékosok egyéni teljesítménye között pedig szintén vannak érdekességek, nem is kevés.

  • A Major MVP-je eddig Lacika, 1.53-s ratinggel kevés kihívója akad. A +31-es K/D is embertelen, de nem csoda a FaZe 3:0-ája után.
  • Szorosan mögötte NBK, a G2 legjobbja. Bizony-bizony, nem kennyS és nem is shox, hanem NBK eddig a franciák húzóembere, aki a második számú AWP-sként tarolt a csoportkörben.
  • KRiMZ érdeme, hogy a fnatic ilyen sokáig jutott. A veterán supporton kívül senki nincs még a Top15-ben sem a csapatból. Flusha a második egyébként, de csak 1.22-vel.
  • Oskar ugyanígy a mousesports carry-je, náluk sincs senki az élmezőny közelében és 1.20 fölött rajta kívül.
  • Olofmeister jelenléte igazolja, hogy a FaZe az egyik legnagyobb sikervárományos a Majoron. Csak tőlük jutott be 2 ember is a Top5-be.

A következő 5 hely megmutatja, miért a G2 a másik döntőbeli reménység. Ha a Top10-et összességében nézzük, 3 FaZe és 3 G2 játékos ül közöttük. A maradék 4 helyen a 2 fiatal Na’Vi sztár és a már említett KRiMZ és oskar tanyázik.

Az 5 leggyengébb játékost azt hiszem meg se kellene mutatnunk, bátran állhatna itt akár 5 Virtus.pro player is. Ehelyett “csak” 4-en kerültek be, plusz gob b a BIG irányítója.

Rettenetes látvány pasha, hogy az egykori Major MVP hova süllyedt le, sajnos szó szerint. Így lesznek az elsőkből utolsók pár év leforgása alatt…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva