Counter Strike

ELEAGUE Major 2018 Boston – Menetrend – 1. nap


Major Hype! Kezdetét vette a New Champions Stage, a csapatok pedig immáron Bostonban fogják összemérni az erejüket.

Az atlantai New Legends Stage rengeteg váratlan fordulatot hozott, hiszen eldőlt végre hogy melyik 8 csapat kapja meg a Legenda státuszt és melyik 8 csapat mondhat búcsút a Majornek. Arra kevesen számítottak, hogy a Gambit és az Astralis is a kiesők között lesz, hiszen a legutóbbi Majort épp a Gambit nyerte, előtte pedig az ELEAGUE Majort az Astralis zsebelte be. A csapatok már javában gyakorolnak, délután pedig már kezdetét is veszi a New Champions Stage, aminek a bostoni Agganis Arena ad otthont.

The New Champions stage ágrjaz | Forrás: HLTV

A 8 továbbjutott csapat immáron egészen biztosan nem megy haza üres kézzel, ugyanis a Legenda státuszt mindannyian bezsebelték, emellett pedig a legrosszabb esetben is 35 000 $ üti a markukat, az első díj pedig nem kevesebb, mint 500 000 $. A mérkőzések pedig mostantól BO3-ban fognak zajlani, tehát 2 pályát kell nyerni a továbbjutásért.

Menetrend – január 26. (péntek):

16:00FaZevs.mousesports
18:30Natus Vincerevs.Quantum Bellator Fire
21:00G2vs.Cloud9

Az SK – Fnatic meccs holnap lesz megtartva a 2 elődöntőt megelőzve.

Tartsatok velünk twitch-en a Gamer.huTV-n!

Pick’Em Challenge Boston 1. nap- Szavazz! – gamer.hu

Szerinted kik fogják nyerni az ELEAGUE Boston 1. napi mérkőzéseit? Szavazz! Az ELEAGUE Major idáig bőven okozott számunkra meglepetéseket, erre remek példa, hogy a korábbi két Major győztese – az Astralis és a Gambit – sem jutott tovább, így a Legenda címet sem sikerült megszerezniük, ellenben egy újdonsült CIS csapat, a QBFire jött látott és be is zsebelte a Legenda státuszt, most pedig a legjobbak között üdvözölhetjük őket is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva