Fifa

Kevésen múlott molnargabo bravúrja Barcelonában


Véget ért a kaland a magyar játékos számára a FUT Champions Cup versenyen.

Ezen a héten Barcelonában szurkolhattunk hazánk legismertebb FIFA-játékosának, hiszen molnargabo – a 64 legjobb Xbox One-játékos egyikeként a világon – kvalifikálta magát a FUT Champions Cup tornára, ahol a tét a világbajnokságra való kijutás volt. A felkészülés és a verseny kapcsán korábban interjút is készítettünk Gáborral.

“Az utóbbi évek egyik legnagyobb eredményét sikerült elérnem” – molnargabo interjú

A verseny első szakaszát svájci rendszerben tartották, ami azt jelentette, hogy nincs közvetlen kiesés: a játékosok folyamatosan játsszák a meccseket, 4 győzelem a továbbjutást, 4 vereség pedig a kiesést jelentette. Az izgalmakat tovább fokozta, hogy az összecsapások oda-visszavágós párharcokban dőltek el.

Molnargabo nagyon jól tartotta magát, végig éles csatákat vívott a neves ellenfelek ellen. A kaland végül a hatodik forduló után ért véget, ahol egy nagyon szoros mérkőzéseken, tizenegyesekkel kapott ki DHoudektől, így végül 2:4-es eredménnyel esett ki a versenyről. Hajszálon múlott a 3:3, onnan pedig már csak egy győzelem kellett volna a Top 32-be jutáshoz.

Gábor szerencsére nem csalódott – nincs is meg rá az oka, hiszen nagyon szép eredményt ért el első nemzetközi versenyén!

Molnargabo számára szerencsére nem úszott el a vb-re való kijutás esélye, hiszen hamarosan jön az újabb Weekend League selejtező, ahol ismét kvalifikálni lehet majd egy élő versenyre.

Gratulálunk a magyar játékosnak, tisztes helytállás kipipálva! A Top 32 a mai napon folytatja az egyenes kieséses szakasszal – immáron molnargabo nélkül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva