Hearthstone

183.000 pakkot oszt szét a Blizzard! Íme minden tudnivaló


Február elsején indul a Quest for Packs akció.

Nem akármilyen eseménnyel várja a Hearthstone-játékosokat a Blizzard február első felében, bejelentették ugyanis, hogy jön a Quest for Packs akció, melynek keretein belül 483.000 ajándék pakkot fognak szétosztani a játékosok között. Szeretnétek ti is kapni belőlük? Mutatjuk, mit kell tennetek!

Mettől meddig tart az esemény?

A Quest for Packs event itteni idő szerint február 1-én, 18 órakor indul és egészen február 14-ig tart majd. 14 napon keresztül minden nap kapni fogunk egy Questet, akárcsak eddig.

Hogy nevezhetek az ajándékokra?

Egyszerű: csináld meg a kapott Questeket. Fontos, hogy minden nap egy ilyen Quest teljesítésével lehet csak nevezni, ezért érdemes lesz minden nap bejelentkezni – összesen így 14 “nevezést” lehet majd leadni az ajándékokra. Hogy a meglévő napi Questektől független lesz-e a rendszer, azt egyelőre nem tudni.

Mik a nyeremények?

A Blizzard összesen három fajta nyereményt fog kiszórni a játékosok között.

  • Fődíj (1 db nyertes): 1.000-1.000 csomag az elmúlt három kiegészítőből + Lich King sisak + ajándékcsomag
  • Mammoth Card Bundle (1.000 db nyertes): 10-10 csomag az elmúlt három kiegészítőből
  • Mammoth Pack (50.000 db nyertes): 1-1 csomag az elmúlt három kiegészítőből

A nyerteseket sorsolni fogják, az esélyeket pedig a nevezések számával lehet befolyásolni. Ha mind a 14 Questet megcsinálod, akkor 14-szer kerülsz majd a kalapba.

Külön is kapható lesz a Mammoth Bundle?

Igen! A 10 Journey to Un’Goro, 10 Knights of the Frozen Throne és 10 Kobolds & Catacombs pakkot tartalmazó csomag a február közepén érkező frissítést követően külön is megvásárolható lesz, méghozzá kedvezményes, 20 eurós áron. Fontos azonban, hogy a Welcome Bundle-höz hasonlóan ebből is csak egy darabot lehet majd vásárolni!

Izgalmas időszaknak nézünk elébe – kíváncsian várjuk, hogy milyen küldetésekkel vár majd bennünket a Blizzard az akció keretein belül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva