Counter Strike

Kjaerbye lelépett az Astralis-ból, k0nfig lehet a megmentő a dán mezőnyben


Újabb forgatás a dán mezőnyben, most már értjük, miért ült kispadra a csapat egyik legjobbja. Mert egy mág jobb csapatba igazolhat.

Kjaerbye itt kezdte, és most visszatér korábbi sikerei színhelyére. A fiatal dán játékos még a dignitas név alatt sokat fejlődött MSL kezei alatt, most ismét mellette játszhat.

Hiszen Kjaerbye nemrég bejelentette, elhagyja az Astralis csapatát és a North-ban folytatja.

Tény és való, hogy az Astralis entry-jeként elég hullámzó teljesítményt mutatott. Egyelőre még nem nőtt fel a feladathoz, hogy egy elit csapat meghatározó játékosa legyen. Ezért inkább visszább lép egyet, hogy aztán remélhetőelg kettőt lépjen majd előre.

Az entry fragger nélkül maradt Astralis számára pedig k0nfig lehet a megoldás, aki jelenleg a North kispadján csücsül.

Hoppá! Cajunb most már nem unatkozik a kispadon, k0nfig is odaült mellé – gamer.hu

Cajun után k0nfig csücsül a kispadra A North komolyan gondolja a váltásokat, először cajunb ment a padra , most pedig a csapat eddigi legjobbja, k0nfig is követte őt. A legutóbbi 3 event alatt folyamatosan átlag alatti teljesítménye volt. Ezek előtt csupán egyetlen olyan offline versenye akadt, ahol negatívak lettek volna a statjai, a North zászlója alatt.

És tekintve, hogy a North csapatának egyik legjobbja volt, aki 2017-es teljesítményével a csapatból egyedüliként még a HLTV Top 20-ba is befért, komoly erősítésre számíthat entry poszton az Astralis. Feltéve persze, ha tényleg összejön ez a csere is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva