Counter Strike

Így játszanak a profik egy olcsó “gamer” setuppal – Főszerepben n0thing9 ezer forintból kihozható az egér, a billentyűzet, a fejhallgató és az egérpad kombó? Ki, de milyen áron?

Sokan szeretnék megúszni olcsón a körítést a gép mellé, ezért nem ritka, hogy pont a billentyűzet,egér,egérpad az, amin tudunk spórolni, ha túl sok pénzt vitt el a gép. Nagyon olcsón nyilván nem tudunk olyan minőségi perifériákat venni, emiatt az egereknél gyenge szenzorral kell beérni, persze a tartóssága sem lesz az igazi. N0thing lévén már nem játszik aktívan a Cloud9-ban, így volt ideje kipróbálni, hogy milyen is, ha mindössze 9 ezer forintból kell megoldani minden játékhoz szükséges eszközt. Ebből az összegből sikerült egy vezeték nélküli egér-billentyűzet kombót, egy XS-es egérpadot és egy rózsaszín fejhallgatót beszereznie, aztán indulhatott is a móka.

N0thing egyből érzi a különbséget: az egérrel nem lehet rántani, mert nem érzékel pontosan, extraként pedig random kipörög a világból. A billentyűzet vezetéknélküli technológiája nem az igazi, így nem épp azt csinálja, amit Ő szeretne, a fejhallgató meg csak simán szar hangminőséget produkál.

“Ettől az egértől, még a golyós egerek is jobbak, szörnyű”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva