PUBG

Túl kevés a 20 replay slot PUBG-ben? Rendszerezzük őket!


Két egyszerű kis program lehet ebben a segítségünkre

Bizonyára te is érezted már úgy, hogy nem elég a Playerunknown’s Battlegrounds által felkínált maximum 20 darab hely az elmentett visszajátszásaid számára. Ezt a számot kibővíteni jelenleg nincs lehetőségünk, azonban két egyszerű programmal megkönnyíthetjük a dolgunkat.

1. PUBGDemoSaver

Itt grafikus felülettel sem találkozunk, egy egyszerű windowsos .bat fájl az egész. Megvizsgálja, hogy találhatóak-e replay fájlok a gépünkön. Majd ha sikeresen megtalálta azokat, akkor az asztalunkra lementve mentési dátum szerint megtaláljuk a demofájlokat.

Ha újra meg szeretnénk nézni majd őket, akkor egyszerűen csak vissza kell másolnunk a lementett fájlokat a  “C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\TslGame\Saved\Demos” mappába.

A programot a következő linken töltheted le: https://github.com/elektec/PUBGDemoSaver/archive/master.zip  

(Ha valaki kíváncsi a forráskódra, akkor azt itt találhatja meg: KATT!)

2. PubgReplayManager

Ez lényegében hasonló elven működik mint a fenti program, csak egy sokkal felhasználóbarátabb felületet biztosít számunkra. Nagyon egyszerű a használata: Backup gombra kattintva lementi nekünk az adott demot, Restore gombra kattintva pedig visszateszi a megfelelő helyre.

Letöltés: https://github.com/KcYoung1997/PubgReplayManager/releases

Fontos kiegészítés:

A programok használatakor nem szabad elfelejtenünk, hogy néha egy-egy új frissítés teljesen hazavágja a kompatibilitást a régi demofájlokhoz, ekkor sajnos nem tehetünk semmit, soha többé nem tudjuk lejátszani azokat a a replayeket. (Ez persze ugyanúgy vonatkozik az in-game (át nem mozgatott) fájlokra is!)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva